Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hogyan tudom elkerülni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudom elkerülni a hosszútávú káros hatásait ennek a megcsalásnak? 24/F

Figyelt kérdés
Volt egy barátnőm akivel 6 hónapig voltam együtt. Aztán most nemrég megcsalt, így lezártam a kapcsolatot. Korrekten lezártam mindent, nem veszekedtünk, bevallotta egyből, de mégis valahol megalázónak érzem az egészet és rossz érzés. És sokmindenkitől hallottam, hogy hosszútávú nyomokat hagyott nekik az ilyen, és én ezt el szeretném kerülni. Hogyan tudnám elkerülni?
tegnap 19:26
 1/8 anonim ***** válasza:
91%
Mindenkire igy hat. Idővel ha találsz egy rendes lányt visszatér a bizalom. De idő kell neki.
tegnap 19:50
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
A saját tapasztalatomat tudom elmondani. Nem gondolom, hogy ezeket a nyomokat el lehet kerülni, ellenben fel lehet dolgozni. Amikor nekem egy több éves pokoli kapcsolatom véget ért, teljesen padlón voltam. Sokminden történt, természetesen megcsalás is. Most csak erről a részéről fogok beszélni, mert ez tartozik ide. Az idő sokat segít. Nagyon nehéz volt újra bízni, sokat kellett magamon dolgozni. Mikor megismertem valakit, tudatosítani kellett magamban, hogy ő egy másik ember, nem szabad negatívan hozzá állnom. Ha nem tudok bízni, alkamatlan leszek egy kapcsolatra. Odafigyeltem az új páromra, aki tudta, hogy min mentem keresztül. Ahogy telt az idő, és egyre jobban kialault a bizalom, egyre könnyebb lett. Így évekkel később maximálisan bízom benne, de az exem nyoma szerintem egy életre bennem marad. Érnek az életben negatív dolgok, a mai napig emlékszem arra a mérhetetlen megalázottságra, undorra amit akkor éreztem. Megtanultam elengedni, ezen már nem tudok változtatni, nem ez határoz meg.
tegnap 19:54
 3/8 anonim ***** válasza:
15%

Egyszerűen.

Ha lenne egy lakásod, tele vagyont érő kínai porcelánnal, te otthon hagynád, szabadon a macskád?

Na, akkor bízhatsz nőben, mikor a macskádban.

SOHA!!!

tegnap 19:59
 4/8 anonim ***** válasza:
0%
Én mielőtt elhajtottam a megcsaló csajomat előtte én visszaadtam neki kamatostul, szétcsaltam plussz csak kihasználtam a kiscsajt szexre. Na ott ő sérült nem én 🙂 Miért csalt meg ? Miért nem adtad vissza te is ? Így tényleg lúzerként zártad le.
tegnap 20:58
 5/8 anonim ***** válasza:
68%
Örülök, hogy te egy érzelmesebb lélek vagy mint néhány itteni válaszoló. Nyilván semmire sem mentél volna vele, ha “vissza adod”. Aki megcsal, azt már nem fogja érdekelni, hogy te mit csinálsz, csak magadat járattad volna le, ez lett volna a lúzerség. Tiszta óvóda, hogy na jól vissza adni, csak lesüllyednél egy alja szintre. Így viszont megtartottad a méltóságod, jól tetted, hogy lezártad intelligensen. Nehéz kikerülni, hogy ezek az esetek nyomot hagyjanak. Hagyj magadnak egy kis időt, amig rendbe szeded a gondolataid. Ahogy telik az idő, egyre könnyebb lesz, és találni fogsz egy normális nőt.
tegnap 21:08
 6/8 anonim ***** válasza:
60%

Kutyaharapást szőrivel, dugj meg gyorsan vagy 10 csajt és helyreáll az önbizalmad :)

Amúgy persze, hogy sz.rul esik - mint mindenkinek akit átvágnak. Viszont legalább nem a hátad mögött tette, hanem korrekten megmondta bocsi, de van nálad jobb. Zárd le az ügyet és lépj tovább, az embert érik néha pofonok az életben (hidd el fogsz még keményebbeket is kapni), de azért vagyunk férfiak, hogy ne sírdogáljunk mint az ovisok, hanem tökösen menjünk tovább!

tegnap 21:35
 7/8 anonim ***** válasza:
0%
Le lettem pontozva mert nem tetszik hogy nem mindenki olyan punci mint ti!
tegnap 22:50
 8/8 A kérdező kommentje:
#7 ha ez így van, miért akarsz még nekünk is bizonygatni?
tegnap 23:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!