Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki hol és kivel alakított ki szex kapcsolatot?
Csak szeretnék, kicsit érdeklődni e felől és tapasztalatokat olvasni. Megmondom az őszintét, nagyon nem tudom hol és kivel kéne kezdeményezni.
Új emberrel próbálkozni, esetleg ismerőssel, baráttal stb…
Illetve ez mennyire ártalmas hosszú távon?
(Jelenleg csak ez férne bele az életembe és sajnos nekem is vannak igényeim mint mindenki másnak)
20F
Online ismerkedés nem az én világom. Sajnos férfiként nagyon nehéz ha nem vagy tökéletes kinézetre (magas, jóképű, izmos). Hiszen a nők 1000 férfi közül választhatnak. Ha nem tartozol a top 10 be, neked annyi.
Mindezt úgy írom, hogy nem tartom magam csúnyának és fizikumom is finoman szólva rendben van.
De köszi a válaszod, hasznos volt!
#3 “If I’m speak, I’m in big trouble”
Még egy kicsit k*******ádoz légyszi. Az segítőkész tud lenni. :)
Én itt is találtam, de a szexrandi.hu
Vágyaid.hu is működik.
Nekem online jönnek ezek össze kizárólag.
Teljesen átlagos 36 éves pasi vagyok, szóval, amit írsz, az elvárásokról csak részben lehet igaz, mert akkor nekem se jött volna össsze.
Mennyire ártalmas? Szerintem semennyire sem az!
Csak egy kerdes
vagyaid-szexrandi oldalak, a csajjal nem fizetos?
Nem fizetösek a csajok.
Nyilván van köztük olyan is, én jelenteni szoktam, és kibaszkodják.
Van elöfizetés,de nekem eddig megérte!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!