Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek, ha a férfiak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek, ha a férfiak megtehetnék, akkor mindegyikük vékony nővel élne?

Figyelt kérdés
Kövér nővel csak kényszerből van férfi? A vékonyak az igazán vonzók?
ma 12:41
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
84%
Nem. Ízlés kérdése. Van aki kifejezetten a teltebb nőket részesíti előnyben
ma 12:43
 2/15 anonim ***** válasza:
92%

1. Nem csak kövér és vékony létezik, rengeteg átmenet van, illetve van aki nem vékony, de nem is kövér, mert izomban vaskosabb, mert sportol.

2. Mindenkinek más a preferenciája, szeretik sokan a húsosabbakat (itt nem a betegesen elhízott kategóriákra gondolok, mert akár tetszik akár nem, azokat csak fétisből szeretik maximum)

ma 12:43
 3/15 anonim ***** válasza:
59%

Nem mindenki. Olvasgatva a kérdéseket,vannak akiknek a kövérebb, kövér nők tetszenek.

A vékony mondjuk nekem sem tetszik.

ma 12:44
 4/15 anonim ***** válasza:
64%
Igen. Akit fogok és odébbrakok ha elálja az utat, helyet🤣
ma 12:47
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

Én nem ez alapján döntök. Ha van egy kis felesleg rajta, de ettől még szép a teste és megfog az arca, én nagyon is látok benne fantáziát.

F

ma 12:48
 6/15 anonim ***** válasza:
Biztos nem. F.
ma 13:00
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Nem nézek furcsa szemmel azokra, akik nem úgy gondolkodnak, mint én, vagy nem olyan az ízlésük, mint nekem, de én nem szeretek marokkózni, - amikor arról van szó, hogy szex és nő, egy idősíkban. Szeretem, ha nem üres a tenyerem és nem érzem azt, hogy összetörhetem bármikor csak azzal a kedvesem valamelyik csontját, hogy szenvedélyesebben megfogom. Nyilván soha nem kitűzött célom, hogy fizikai fájdalmat okozzak a nőnek, de gyakorlatilag félnék még megfogni is egy számomra (!) "vézna" nőt, mert folyamatosan ott lenne bennem a félelem, hogy kárt teszek benne, - amit nem akarok! Az meg csak emeli a tétet, ha kell is egy kicsivel jobban "küzdeni"! :D
ma 13:01
 8/15 anonim ***** válasza:
93%

Vékony csinos lányok vonzóak ez tény de sok vendégem arra panaszkodik h egy ilyen nő azt hiszi h elég szépnek csinosnak lennie hátra vágni magát és mutatni a nunát . Fintorogva finnyázva szopnak ha szopnak

Semmi odaadás és élvezet .

N31

ma 13:13
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

Nem.

Mindenki más és ez benne a szép.

ma 13:15
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Én viszonylag vékony vagyok, de közel sem sovány. A barátom állandóan azzal nyaggat, hogy hízhatnék egy picit neki. Azzal a picivel már túlsúlyos lennék, szóval erről ennyit, ő őszintén azt preferálná például.
ma 13:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!