Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek, ha a férfiak megtehetnék, akkor mindegyikük vékony nővel élne?
1. Nem csak kövér és vékony létezik, rengeteg átmenet van, illetve van aki nem vékony, de nem is kövér, mert izomban vaskosabb, mert sportol.
2. Mindenkinek más a preferenciája, szeretik sokan a húsosabbakat (itt nem a betegesen elhízott kategóriákra gondolok, mert akár tetszik akár nem, azokat csak fétisből szeretik maximum)
Nem mindenki. Olvasgatva a kérdéseket,vannak akiknek a kövérebb, kövér nők tetszenek.
A vékony mondjuk nekem sem tetszik.
Én nem ez alapján döntök. Ha van egy kis felesleg rajta, de ettől még szép a teste és megfog az arca, én nagyon is látok benne fantáziát.
F
Vékony csinos lányok vonzóak ez tény de sok vendégem arra panaszkodik h egy ilyen nő azt hiszi h elég szépnek csinosnak lennie hátra vágni magát és mutatni a nunát . Fintorogva finnyázva szopnak ha szopnak
Semmi odaadás és élvezet .
N31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!