Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Kinek tetszett nagyon a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinek tetszett nagyon a tanárnője, tanárnőnek voltak viszont reakciói, esetleg komolyabb dolog is kialakult? És ha főleg a tanárnő volt kezdeményező?

Figyelt kérdés

jan. 12. 16:58
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Nálam olyan volt, hogy a tanárnő próbáld közeledni, kedveskedni, de nem voltam vevő rá, pedig egy fiatal nő volt, csak nem voltunk annyira jóban.

Alapjáraton nem volt csúnya, csak fejben még mint valami tinilány néha úgy viselkedett, én már 15 évesen is érettebben viselkedtem (tudom, tudom nagyképűen hangzik, de nem toporzékoltam és nyávogtam a teremben vele ellentétben).

Más tanáraim közül volt aki tetszett, de nem volt soha semmi.

jan. 12. 17:05
 2/14 A kérdező kommentje:
A tanárnő milyen idős volt?
jan. 12. 17:09
 3/14 cinderella_ ***** válasza:
Simogatós tanárnő volt, de konkrétan minden lányt simogatott, nem éreztem magam különlegesnek. 😅
jan. 12. 17:09
 4/14 A kérdező kommentje:
Mmm, minden lányt simogatott. Az a fajta téma nem érdekel.
jan. 12. 17:12
 5/14 anonim ***** válasza:

....és mindenkit ugyanott? 🙄

6/14 anonim ***** válasza:

#2:

Fiatal, 24, ha jól emlékszem, de biztos, hogy 30 alatti.

A "simogatós tanárnő"-ről jut eszembe az az eset amikor kicsit eláztam és csak pulóver volt rajtam és a vállamat simogatva ilyen lágy hangon kérdezte, hogy nem e fázok meg. Előtte és utána sem láttam mást, hogy simogatott volna amúgy, vagy hozzáért volna bárkihez. Szokatlan is volt.

7/14 anonim ***** válasza:
100%
Egyetemen volt egy biológia tanárnő (40-es) aki nyáron túl szellős ruhákba járt be előadásra :D na az ő seggét kb. órákon át bámultam és képzeletben mindent megtettem vele. De a valóságban semmi se történt.
jan. 12. 17:14
 8/14 A kérdező kommentje:
7 nek. Nagyon sajnálom. Biztos jó nő volt.
jan. 12. 17:16
 9/14 cinderella_ ***** válasza:

Kit hol azt nem tudom, de köztudott volt.

Vizsgán közelebb húzott magához a székkel. Természetesen olyan zavarban voltam, hogy mindent elfelejtettem. A combomat simogatva nyugtatott meg, hogy összeszedjem a gondolataim. Na kösz, nem sikerült. 😅

jan. 12. 17:19
 10/14 anonim ***** válasza:

#9:

Kívül, vagy belül? :D

jan. 12. 17:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!