Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Pasik! Ti kinyaljátok a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik! Ti kinyaljátok a barátnőtöket? Ha nem miért?

Figyelt kérdés

jan. 12. 15:45
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%
Nem kérdés! Imádom, és minden aktusnak része nálunk.
jan. 12. 23:38
 12/26 anonim ***** válasza:
100%

Az első szerelmemet nagyon szerettem és imádtam kényeztetni, volt hogy vagy 55 percig nyaltam. közben volt néha 1-2 perc szünet.

Imádtam! Amikor elment akkor nagyon érzékeny lett neki és kicsit ráfogott a fejemre majd inkább el akart tolni, de nekem az volt a kedvencem én folytattam. Akkor akartam belekóstolni, nagyon finom íze volt mindig, de szerintem rádob a szerelem JÓÓÓ nagyot! hogy jobban akarod hogy neki essen jól mint neked.

hát első szerelem, én megint azt akarom érezni, de tartok tőle olyan naiv 18-22 éves csak ő az igazi dolog nem lesz. ilyen csak 1x van

27f

jan. 13. 00:13
 13/26 anonim ***** válasza:
100%
Náluk ez természetes, anélkül nincs is szex. Akkor szeretem a legjobban amikor már legalább kétszer elélvezett, akkor már jó lucskos, imádom az izét. Néha akkor is megengedi, hogy kinyaljam amikor már beleélveztem. Szeretek örömet okozni a feleségemnek.
jan. 13. 08:17
 14/26 anonim ***** válasza:
100%
Persze. Én szeretek örömet okozni a másiknak, nincs is szebb, mint az élvezettől vonagló nő.
jan. 13. 13:20
 15/26 anonim ***** válasza:
100%
Mindig. Anelkul nincs szex. Semmi ertelme.
jan. 14. 16:48
 16/26 anonim ***** válasza:
91%
Én a lánybarátaimat is kinyalom amikor tehetem. Imádok örömet okozni :)
jan. 14. 16:54
 17/26 anonim ***** válasza:
100%
Igen, mindig. Imádok nyalni.
jan. 17. 13:17
 18/26 anonim ***** válasza:

ha lenne most bnőm most is épp azt akarnám 😏😏

engem megbecsült a bnőm (előző) nagyon mert törődő voltam a kpacsiban is meg az ágyban is.. ott méginkább.

Van aki szereti az orál szexet mások kevésbé, én nem engedem ki a csajom mielőtt 3 szor nem ment el a nyelvemtől az tuti

na bocsi az őszinteségért..

jan. 17. 13:47
 19/26 anonim ***** válasza:

de am ez is tipikus hogy akiinek ezek mennek sokszor azok szinglik sztem :DD

van hogy a bnő szerzés gyengécskén megy de a szex nagyon. ez ilyen 😥

26f

jan. 17. 13:48
 20/26 anonim ***** válasza:
#19 same here bro
jan. 17. 18:51
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!