Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik! Ti kinyaljátok a barátnőtöket? Ha nem miért?
Az első szerelmemet nagyon szerettem és imádtam kényeztetni, volt hogy vagy 55 percig nyaltam. közben volt néha 1-2 perc szünet.
Imádtam! Amikor elment akkor nagyon érzékeny lett neki és kicsit ráfogott a fejemre majd inkább el akart tolni, de nekem az volt a kedvencem én folytattam. Akkor akartam belekóstolni, nagyon finom íze volt mindig, de szerintem rádob a szerelem JÓÓÓ nagyot! hogy jobban akarod hogy neki essen jól mint neked.
hát első szerelem, én megint azt akarom érezni, de tartok tőle olyan naiv 18-22 éves csak ő az igazi dolog nem lesz. ilyen csak 1x van
27f
ha lenne most bnőm most is épp azt akarnám 😏😏
engem megbecsült a bnőm (előző) nagyon mert törődő voltam a kpacsiban is meg az ágyban is.. ott méginkább.
Van aki szereti az orál szexet mások kevésbé, én nem engedem ki a csajom mielőtt 3 szor nem ment el a nyelvemtől az tuti
na bocsi az őszinteségért..
de am ez is tipikus hogy akiinek ezek mennek sokszor azok szinglik sztem :DD
van hogy a bnő szerzés gyengécskén megy de a szex nagyon. ez ilyen 😥
26f
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!