Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Többes szex volt, és a csaj terhes lett. Most akarhat mindenkitöl apasági tesztet?
Figyelt kérdés
jan. 12. 15:22
1/21 anonim válasza:
Jézus, ki a csaj, Meryl Streep a Mamma Mia!-ból?
2/21 anonim válasza:
Persze. Ez normális nem ribi,hogy minden faszbabelül aztán nem tudja kinek szűl.
Az máskérdés,hogy marhára nem kéne megtartanim
3/21 cinderella_ válasza:
Elég azoktól a hülyéktől, akik nem húztak gumit. ☝️
4/21 A kérdező kommentje:
Azt mondja, én is elmentem benne. Pedig csak a puncijára spricceltem.
jan. 12. 15:32
5/21 anonim válasza:
Ember elég ha a puncijára spriccelsz úristen de buta vagy és te szexelsz!
6/21 cinderella_ válasza:
Ez a szép a szex-ben, mindenki máshogy emlékszik rá.
9/21 anonim válasza:
Tagadd le hogy ott voltál. Beszéld rá a többi pasit is! Ha egyformát hazudtok, jobban jártok. A tesztet sem kell elvégezned ha nem akarod, max bíróságon pereskedhet, hogy elrendeljék. De nem hallottam még olyan perről ahol egy lány azzal dicsekedett, hogy mekkora lotyó és mennyien meghúzták egy este...
10/21 anonim válasza:
Előváladéktól is lehet terhes, arról hallottál már? Remélem megérte.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!