Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nagyon fájt az első anál szex? Hány évesen volt az első és mit éreztetek elsőre mikor behatolt a merev pénisz a popsitokba?
Volt síkoltás vagy párnaharapás? Utána mennyi ideig éreztétek az utóhatását, hogy tágak vagytok esetleg fáj?
Most hány évesek vagytok?
17 évesen koleszos buliban. Barinőm imádta amikor ketten dugták, én is ki akartam próbálni. Először fájt, de barinőm piáltatott előtte, hamar elmúlt. Utóhatása nincs.
23L
34 évesen volt az első anál, senki nem nyúzott miatta, én akartam, nagyon kíváncsi voltam. Rövid ideig tartott, nehézkes volt, csak az eleje fájt kicsit, de menet közben kellemesen semleges érzés volt. Ügyetlenkedtünk kicsit az biztos.
Később két vékonyabb farkú férfival is próbáltam (nem egyszerre :D), ott még az eleje sem fájt, de a semleges érzés megmaradt inkább a tudat volt izgató, hogy "mocskos" dolgot csinálok. Maga az érzés messze van a hüvelyi szex által okozottól.
40
Egyszer volt anál a párommal, 3 éve vagyunk együtt. (mással korábban
nem csináltuk)
Mivel nekem eleve szűk a puncim, szerintem a popsimba könnyebben ment be, mint amúgy a hüvelybe szokott 😀
Fájdalommal nem járt, de nem is adta azt az élvezetet, mint a puncimban.
38N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!