Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha egy nő el tud élvezni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy nő el tud élvezni análszextől, ugyanígy élvezheti csak a segglyuk nyalását, ujjal való izgatását?

Figyelt kérdés
ma 17:34
 1/7 anonim ***** válasza:
71%
Nem ugyanaz.
ma 17:35
 2/7 anonim ***** válasza:
71%

Élvezni élvezheti, de nem valószínű, hogy eltud menni tőle.

Ujjazásnál azért más az inger, mint amikor valaki a farkával dugja, főleg ha kellően vastag és hosszú.

Nekem volt pár partnerem akik nagyon élvezték az anált, de teljesen más volt ujjal, nyelvvel és más amikor dugtam ott őket.

Volt olyan partnerem aki pl nem is attól ment el, hogy análisan izgatom, hanem ahogy abban a szögben dugtam hátulról a csiklójánál volt a löketnek elég erős hatása.

ma 17:37
 3/7 anonim ***** válasza:
71%
Engem nagyon izgat a nyalás, ujjazás. Anális szextől még nem volt orgazmusom de anális ujjazástól igen. És igen számít a szög.
ma 17:43
 4/7 anonim ***** válasza:
55%

Nem a végbelében történik az orgazmus

Hanem a végbélen keresztül van nyomtatva a hüvely és azért élvez el.

ma 17:58
 5/7 anonim ***** válasza:
73%

Az exbarátom mondta, hogy az eddigi partnenői általában nemcsak belementek az anális szexbe, hanem elélveztek is análisan. (vegul azok mellettem is megmaradtak)

Nálam hiaba próbálta türelemmel, sikosítóval, sehogysem ment es nem is vágytam rá.

Nem tudtam mit kezdeni az ilyen tanácsokkal, hogy lazulj el, lazítsd el a feneked. A vaginám tudom lazítani, összeszorítani, diót törni vele, de a fenekem felett ilyen kontrollom nem volt es bele is untam.

Pedig profi módon csinálta, először ujjbegye stb lassan de nem vágytam erre.

Ha meg izgatta a csiklóm is közben az se volt jó, mert akkor zavarni kezdett h a fenekemben van egy ujj es a csiklómra szerettem volna koncentrálni.

Feladtam es ő is mert látta nem élvezem. Csalódott pedig az “előző” partnernője nyihogott, rángatózott. 20 perceket élvezett. Gondolom a fájdalomtól üvöltött.

Mindegy, nőként nehezen tudom elképzelni hogy análisan élvezzek, de örülök vannak nők akik bevállalják helyettem. Ma már örülök vége a kapcsolatomnak, nem nekemvaló műfaj a férfiak komplikált kielégítése!

ma 18:00
 6/7 anonim ***** válasza:
38%
Sehogy.Megjátszás.
ma 18:02
 7/7 anonim ***** válasza:
64%

Számomra csalódás volt megtapasztalni, hogy az én partneremnek olyasmi okoz örömöt amit én nem tudok megadni es amit mas megadott. El is ment a kedvem. Láttam neki milyem fontos.

Es meg is tapasztaltam hogy nem vagyok eleg neki, folyton csal, pedig orálban jó voltam es szűk is vagyok de mindez semmit nem jelentett, mert überelte az anális szex.

Halistennek, mondom ma.

5 ös voltam

ma 18:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!