Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Akár hogy mosom büdös a mákom...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akár hogy mosom büdös a mákom a csajom szerint lehet ezzen máshogy segíteni?

Figyelt kérdés

ma 15:08
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
77%

A mákod?

A mák az egy növény. Papaver somniferum a botanikai neve.

ma 15:11
 2/12 anonim ***** válasza:
35%
Lehet. Lecseréled a barátnőd. Más majd szeretni fogja a mákod
ma 15:16
 3/12 anonim ***** válasza:
77%
Küldd hozzám a csajt, az én mákom finom illatú! ;)
ma 15:20
 4/12 A kérdező kommentje:
Értelmes választ esetleg?
ma 15:29
 5/12 anonim ***** válasza:
75%
Mi értelmeset lehet arra válaszolni, hogy van egy növényed ami büdös?
ma 15:30
 6/12 anonim ***** válasza:
37%

Előttem kivesézték az elírásból adódó poént, én maradok az értelmes válasznál akkor. ;)

A testszag leginkább a táplálkozástól függ, de genetika is van benne. Kellemetlen illatok betegségtől is származnak. Pl. ammóniaszagú ember valószínűleg kezeletlen cukorbeteg. Számtalan cikket lehet erről is olvasni a neten. Érdekesség, kiképzett kutyák még a rákot is képesek felismerni szagokról.

Miként tudnál változtatni ezen? Életmódváltással, egészségesebb táplálkozással, illetve egy átfogó kivizsgálás sem rossz ötlet.

Tipp: az ananász gyümölcs vagy gyümölcslé (lehetőleg ne legyen nagyon hígított) rendszeres fogyasztása nem csak a "pisilőnek" tesz jobbat, vagyis a húgyúti fertőzéseket csökkenti, de még a spermát is kellemesebb illatúvá, ízűvé teszi.

Természetesen, a megfelelő tisztálkodás áll a lista élén! Főként, ha nincs metélve, akkor még gyakrabban kell mosni a fityma hátra húzásával a makkot.

ma 15:33
 7/12 anonim ***** válasza:
37%

6-os vagyok

Még azt is le akartam írni, az emberi közelségben, de főként intim viszonyban, a kémiának is stimmelnie kell. Nem mindenki bírja mindenki más szagát! A higiéniától, a lakókörülményektől, életmódtól függetlenül is érezhetik kellemetlenül magukat egyes emberek társaságában, pusztán mert nem szimpatikus az illatuk kémiailag. Az ellenkezője is gyakran előfordul. Vagyis, ránézésre nem vonzó embert a kémiai hatás miatt találunk szimpatikusnak, vonzónak, izgatónak.

ma 15:38
 8/12 anonim ***** válasza:
54%
Mák helyett használj birsalmát, annak kellemes az illata.
ma 15:45
 9/12 anonim ***** válasza:
54%
Próbáld meg drótkefével alaposan átsikálni.
ma 15:49
 10/12 anonim ***** válasza:
Akkor nem mosod rendesen ha még mindig büdös.
ma 16:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!