Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit reagálnátok, ha farkalnátok a lány ánuszát és visszaköszönne a tegnapi kukoricás köret?
Figyelt kérdés
jan. 10. 13:04
11/18 anonim válasza:
Jó mákos diós kukoricán paradicsomhéjas a kedvencem nálam mindig van sült bejgli tészta és ha kijön hát beletöltöm és menet közben megeszem
12/18 anonim válasza:
Volt olyan, hogy kemény análnál olyan lett a farkam, de élvezésig már nem érdekelt. Utána pedig letusoltunk, ez alap úgyis. A páromnak ezt sosem tettem volna szóvá, tudta, hogy olyan lett, és kellemetlen volt neki, de megmondtam neki, hogy nekem az a lényeg, hogy megkaphattam a popsiját is és megkaphatom. Ez ezzel járhat és a víz meg a szappan megoldja. Ritka volt az ilyen, többnyire azért nem szokott a farkam olyan lenni, de ha olyan is lesz, nem a világvége.
13/18 anonim válasza:
Akkor lenne egy kis extra vacsija a fehérje mellé, amit a szájába kap.
14/18 anonim válasza:
ezt a hülye hozzáállást már ideje lenne levetkőzni... az orálnál bedugod a farkad a lepedékes rotható fogai közé ahol tnap még hányt hnap meg a pacalt zabálja... azért punciból is láttam már érdekes dolgokat kijönni de ti felültetek erre a "segglyuk a melegeknek való" vonatra ami full marhaság és demagóg...
15/18 anonim válasza:
Nyilván volt már ilyen.
Megszakítom és lemosom....mi mást
16/18 anonim válasza:
Előfordulhat de letörlöm és folytatom tovább !
17/18 anonim válasza:
Most akkor szereted azt a lányt, vagy se? Képzeld, ha elveszed feleségül, és esetleg végstádiumos rákosként kell otthon ápolnod, akkor is foglalkoznod kell majd a kukoricás szarával, viszont még kéjt se fogsz közben érezni.
Ha meg csak néha kúrogatod, vagy felszedted tegnap este egy menetre, de közben az anál azért minimumelvárásod, akkor számolj ezzel, mert ezért nem fog senki beöntést csinálni előzetesen.
18/18 anonim válasza:
NEm szoktam közben kivenni a seggéből, amíg el nem élvezek benne. Utána úgyis fürdök, szóval ha olyan lesz, hát ez van.Az élvezet számít és az, hogy benne lehetek a seggébe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!