Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ajándék has és hasfájás...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ajándék has és hasfájás fétisesnek?

Figyelt kérdés

Barátom mindig is szeretett a hasammal, köldökömmel játszani, kényeztetni, de az utóbbi időben az tűnt fel, hogy nagyon beindítja, ha zuborog, morog a hasam. Ha csak annyit mondok neki, hogy "fáj a hasam", már jön és elkezdi simogatni, masszírozni, köldökömmel játszani, nyomkodni. "Szerencséje" van velem, mert laktózérzékeny vagyok és amúgy is elég gyenge a hasam, úgyhogy sűrűn van hasmenésem, és olyankor eléggé fáj is és elég hangos is a hasam. Van egy gyanúm, hogy még hallgatózni is szokott, amikor a wc-n vagyok. :)

Szerintem ez tök cuki, és most szombaton lesz a szülinapja, szeretném meglepni egy furcsa ajándékkal:

Egész nap csak olyanokat ennék-innék, amiket nem bír a hasam (pl sok tej, ebédre paradicsomleves, túrós tészta tejföllel, szalonnával, tejeskávé, rá aszalt szilva, stb.), és közben hagynám, hogy azt csináljon egész nap a hasammal, amit akar. Próbálnék minél ritkábban mosdóba menni, hogy sokat zuborogjon a hasam neki. Aztán amikor már nem bírom tovább a hasfájást persze kimennék, lehet, hogy még neki is megengedném, hogy velem jöjjön. :)

Szerintetek tetszene egy ilyen hasfétises srácnak egy ilyen ajándék? :)

(22L vagyok, ő 23F)

tegnap 12:08
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Hasaljszalonna.
tegnap 13:51
 12/13 anonim ***** válasza:
vegye neki egy beontoszettet, aztan hallgathatja ahogy zubog a hasad - masreszt legalabb ki is tisztulsz olyankor es nincs minek kijonnie 2pohar viz megviasa utan....
tegnap 13:53
 13/13 A kérdező kommentje:
Ilyen radikális dolgokat nem akarok... jó ez a gyomorrontós verzió, annál már tudom, hogy mire számíthatok kb. Még max a hashajtó jöhet szóba, de olyat még nem vettem be.
tegnap 14:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!