Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A férfiak tényleg ennyire...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak tényleg ennyire kisfarkúak lennének ilyen 13-16 centis kis uborkával? A nők inkább a vastag 17-22cm között szeretik tudtommal. Van olyan nő aki így van vele?

Figyelt kérdés
tegnap 11:56
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
89%
Olyan röhejes, hogy frusztrált férfiak sértegetnek más férfiakat a nőkre hivatkozva. :D Nekem valahogy soha nem jutott eszembe kiírni egy olyan kérdést, hogy a férfiaknak tudtommal a babpunci meg a nagy mellek tetszenek homokóra alakkal, mindenki aki ennek nem felel meg az selejt. :D Egyrészt mert nem akarok a nőtársaimban felesleges frusztrációt kelteni, másrészt mert én sem felelek meg ezeknek az irreális elvárásoknak. Szóval hiába bújsz amögé, hogy a nők ezt élvezik, ez kell nekik, meg most csak nyugtatjuk az általad kicsi (amúgy átlagos) méretű férfiakat, a valóság az, hogy egy értelmes embernek a párja nemiszervén kívül van pár szempont ami többet nyom a latba. Eleve mindent tudok róla a farkán kívül a randizás során, és az fogja eldönteni azt, hogy eljutunk-e az ágyig vagy sem. Ha valaki egy szar arc és mondjuk a pöcse méregeteésével van elfoglalva az kapásból kuka. Ha meg valaki normális és jól érzem vele magam és vágyok rá, akkor ettől a számadattól teljesen függetlenül fogok dönteni, mert nem ez teszi ki azt az embert akivel vagyok. Ilyen egyszerű.
tegnap 12:20
 22/39 A kérdező kommentje:
#20 Gondolom azért nem 13 centire vágysz ha már hajtasz valakire.
tegnap 12:25
 23/39 anonim ***** válasza:
81%

Mi ez a gúnyolódás, továbbra is?

Szövegértelmezési problémád van?

tegnap 12:27
 24/39 anonim ***** válasza:
89%
Bár nem a huszas válaszoló vagyok, de ha hajtok valakire akkor a személyeisége miatt teszem és nem a feltételezett farokmérete miatt, amit max akkor tudok meg ha már lefeküdtünk. :D Szóval nem érdekel különösebben mi lesz a nadrágjában amíg ápolt és egészséges ha már valakire hajtok. Voltam már kisebb 12-13 centis péniszű férfiakkal, az ég világon semmi baj nem volt a teljesítményükkel. Pont azért mert magabiztosak voltak és nem álltak le szorongani ott nekem az ágy szélén, hogy jaj kisebb a farkam brühühü. Rohadt jókat szexeltünk mindig, nem ezen múlott.
tegnap 12:30
 25/39 anonim ***** válasza:
75%
Nekem teljesen jó a 15-6cm. Ami nem kis uborka. Az átlag 14-5cm. Persze nem itt a gykn, hanem az életben. És mi csajok nem farokméret alapján keresünk párt, hanem szimpátia, belső tulajdonságok szerint. Persze van kedvenc méret, de ha a srácot szeretem, akkor a kis uborkát is szeretem. És ez nem holmi nyugtatgatás, tényleg így vélekedek. Biztos van olyan nő aki a lófarkakra bukik, mint ahogy pasik is eltérően vélekednek pl a mellméretről. 18l
tegnap 12:32
 26/39 Micimacko67 ***** válasza:
71%
#16, igazad van! Nem beszélve az ilyen esetekben okozott méhszáj sebekről illetve az abból keletkezett méhnyak rákról!
tegnap 12:39
 27/39 anonim ***** válasza:
87%
Helyes a feltételezésem, hogy a kérdezö him nemü? Ha egy himnemü más férfiak facával foglalkozik ilyen szorgalmasan, akkor nem jo a kategoria. Miért heterot jelölt meg?
tegnap 12:41
 28/39 anonim ***** válasza:
85%
Kérdező mire mentél eddig a hasonló privicélpont vadász álkérdéseiddel? Sikerült már néhány meleg fószer levelét begyűjtened? 😄 Mert nők nem kíváncsiak a két lábon járó f.szokra.
tegnap 12:45
 29/39 anonim ***** válasza:
83%
#27 jó a feltételezésed, a kérdező szimplán kampányolni akar a méretével és arra vár nők szóljanak hozzá "jaj ez a kedvenc méretem" hogy azonnal privit tudjon neki írni.
tegnap 12:46
 30/39 anonim ***** válasza:
71%

Hát attól nem lesz nagyobb a fütyid, hogy másoknak is kicsi.😉

Hiába is mondogatod magadnak a tükör előtt.😂

tegnap 12:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!