Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Keresztanyám nagyon szexi és természetes nő! És nem is vér rokonom! Csak a férje. Karácsonykor voltunk családi ünnepségen és ott is összevesztek? Ez lenne a lehetőségem? Mit gondoltok? Szerintem nem a legjobb a szexuális kapcsolatuk!
10
Lehet, de mivan ha nem?
Ha nem akkor nyilván belemegy. 🤣
Ha nem az viszont nagyon kínos lesz utána. Nem csak a nyakas miatt.
12
Tudom ezért nem csinálom
Nekem is volt egy ilyen szuper szexi keresztanyám. (10 éve autó-balesetben meghalt)
Az nem zavarta, amikor 14-15 voltam, ha a hatalmas mellei közé bekukkantok, vagy hozzá dörgölőzőm. Néha még úgy magához is szorított, hogy mindenét éreztem (és ő is). Igen nagy r.banc volt a lelkem, de nagyon jól adta elő!!!
Igen beleéltem magam a szituba, úgyhogy elérkezettnek tartottam az időt, hogy megkérdezzem: nincs-e kedve betanítani engem a nagy tudományára?
Erre úgy vágott képen, hogy majdnem körbeforgott a fejem.
Kérdező!
Hogy vetted észre rajta? Te is tetszel neki?
Vagy ez a szokásos kereszt fiam vagy ezért kedves vagyok veled.
Sajnos nagyon könnyű összetéveszteni a két dolgot.
Kb 99% van arra, hogy,azért kedves veled mert a keresztfia vagy.
7#
Vokt egy osztálytársam általánosban. Az anyja nagyon fiatalos, vagány nő volt. Sokszor az volt az érzésünk mintha több lenne az anya-fia között. Egyszer mikor át mentem hozzájuk az osztájtársam alá nyúlt a saját anyjának a szemem láttára. Az volt az érzésem, hogy ez normális náluk és az anyja azért pirult csak el egy kicsit mert ott voltam.
Neked, hogy alakult ez ki a haverod anyjával? Hogy vokt az első dugás? Ki kezdeményezett?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!