Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, melyik a fontosabb?
Vastagság tölti ki a hüvelyt
A másik hogy nehogy azt hidd hogy akinek nagyobb vagy valami extra mérete van az tövig vereti a csajnak
Nézzél utánna hogy egy női hüvely izgalom hatására hány cm lesz hosszra
Ettől függetlenül biztos vannak azok a nők akik azt élvezik h fáj
Meg testalkat függő is most egy 150 kilós nőhöz nem tudsz hozzáférni egy 14-16 centissel
Van egy barátnőm ő elmondása szerint azért kell nagy farkú pasi mert amúgy meg nem férnek hozzá a puncijához
Mikor normál volt a súlya akkor tökéletes volt neki a kisebb ezt onnan tudom mert az exe az én exem
Ezt kicsit bonyolult anno az exem volt neki az első .
Aztán évekkel később megismertem a srácot
És mi igazából a szakítás után barátkozni össze
Mert az ex mind 2 oldalra össze vissza hazudott
Én is más sztorit tudtam méh Ő is
Aztán tisztáztuk és mind kettőnkkel ugyan azt megcsinálta a csávó
Mi azóta kva jóba vagyunk és csak röhögünk már.
a csikló kívül van nem a hüvelyben, de tudja ingerelni ha kitölti a farok a hüvelyt arra beindulnak tehát a vastagság!
viszont orális szexnél meg biztos tetszik a kihívás a csajoknak hogy hosszút kell beveniük 😏
első pár kommentelő nagyon intellektuál grófnak hiszi magát,.. hogy befögöte hogy " agy" ?
nagyon? na jól van akkor
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!