Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szaunában nem lehet? Miért ne lehetne...szerintem legalábbis.
Az emberi test 36 fokon üzemel
A szaunában nem 36 fok van és megsűlnek a katonák
De azért ne nem kell kísérteni a sorsot .
Saját szaunádban azt csinálsz amit akarsz de ahova más is jár nem higiénikus dugni
Ezt még nem is hallottam, tényleg így van? Pedig lett volna már rá lehetőség, baráti társasággal egy otthoni privát szaunában voltunk, igencsak forró volt a levegő átvitt értelemben is, szinte lehetett volna egy gangbang :D Meztelenkedés ment ezerrel.
Amúgy meg barátnőmmel otthon az ágyban is gumi nélkül nyomjuk, kihúzom időben. Szóval :D
A dolognak egyébként van valós alapja, nálunk nagyon sokáig nem jött a baba, míg egyszer valahogy olvastam, hogy azon férfiak esetén, akik azt hiszem heti egyszer félórát töltenek forró fürdőben, nem is tudom, valami 70%-kal csökken a nemzőképesség. A jó hír viszont az, hogy ez nem tartós hatású, azoknál, akik ezt elhagyták, 4 hét elteltével teltével szinte teljesen visszaállt a korábbi állapot.
Hát én konkrétan mindennap, és órákig forró fürdőztem. De amint ezt elhagytam, valóban szinte napra pontosan 4 hét múlva megfogant a baba.
Egy szaunázás ehhez viszont nyilván kevés.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!