Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Erős, sűrű vagy gyenge és...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Erős, sűrű vagy gyenge és ritkás a fanszőrzetetek lányok?

Figyelt kérdés
tegnap 13:00
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
0%
Még a talpam is szőrös. F
tegnap 13:08
 2/11 anonim ***** válasza:
73%

Gyűlölöm

Csak csupaszon

tegnap 13:12
 3/11 anonim ***** válasza:
61%
6 éve csupasz szóval nem tudni
tegnap 13:16
 4/11 anonim ***** válasza:
67%
Erős, sűrű mindenhol.
tegnap 13:29
 5/11 anonim ***** válasza:
47%
Mióta elkezdett nőni, mindig leszedem. Szerintem sosem láttam a “végleges” állapotát. Azt mondanám, hogy nem vészesen erős, és nem nem vészesen sűrű. Olyan átlagos lehet.
tegnap 14:05
 6/11 anonim ***** válasza:
76%
Évtizedek óta gyantázva van, szóval már kb semmilyen
tegnap 14:21
 7/11 anonim ***** válasza:
79%
A hajam is nagyon sűrű eredendően, szóval a szőröm is. De én szeretem, mert így mindenféle alakzatot bele lehet nyírni a háromszögtől kezdve, és jól is néz ki, pont azért mert nem három szál szőröm van.
tegnap 14:34
 8/11 anonim ***** válasza:
Eléggé sűrű és erős is. Tini korom óta borotvalom full csupaszra.
tegnap 23:52
 9/11 anonim ***** válasza:
49%
Barátnőm nem szereti meghagyni, mindig borotválta, és borotválja most is. Viszont végre a kedvemért meghagyja néha ilyen erős borostásra. Kifejezetten sűrű, erős szőrzet, jó szúrós olyankor, egyszerűen imádom, még 2x jobban felizgat olyankor. És jó nagy területen szőrös neki úgymond. Mindez úgy, hogy sehol máshol nem szőrös egyáltalán.
ma 08:10
 10/11 anonim ***** válasza:
Gyenge szőrös..N
ma 17:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!