Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire általános és normális férfiként hogy körülbelül egy-két percig bírom az aktust?
Figyelt kérdés
Egy-két perc után rám jön ilyen érzés és nem bírom tovább egyszerűen elmegyekjan. 5. 17:28
11/24 anonim válasza:
Szerinted kérdező, mennyire normális?
13/24 anonim válasza:
Ha őszinte 9 es, sokat ér vele, mert a nő nem veszi magára a balsikert.
Mert tudja hogy nem az ő hibája.
De ha egyet mond es mást teljesít, akkor a nő magát hibáztatja.
Es az nem jó
14/24 anonim válasza:
#13 Abból a szempontból teljesen mindegy, hogy ha nem tud teljesíteni, ha őszinte, ha nem, én leléptem. Nem veszek magamra semmit, csak lelépek. Nekem kell a jó szex.
15/24 anonim válasza:
És jobb ha hazudik, hogy dönget 2 órát ? Es utana ez fogad? Hogy éreznéd magad? Magad hibáztatnád! Hogy tudsz ilyen hulyeseget mondani hogy az őszinteség nem számít ?
16/24 anonim válasza:
Szerintem nem normális, viszont engem nem zavarna kicsit sem. Volt ilyenben részem párszor,hogy nem bírta sokáig. Attól én még elélveztem. Pont abban a pillanatban mikor jött..ez mindig így volt. Egyszerre. Lehet előtte előjáték stb. az plusz hozzá tesz. 42N
17/24 anonim válasza:
A kérdés az, hogy ki tudod-e elégíteni a partneredet. Mert ha ez sosem sikerül, az borzasztó frusztráló lesz a nőnek. Szóval ha farokkal nem megy, akkor kézzel vagy szájjal kell csinálni.
Mondjuk sok nő él így és veszi ezt természetesnek, mivel úgy lettek bekódolva, hogy a szexet csak a pasinak kell élveznie, a nőnek meg mindegy, mert úgyse fog tudni elélvezni. Ezek ilyen berögződések a sötét középkorból.
18/24 anonim válasza:
Kézzel lábbal szájjal 17 es. Kihagytál 1 et
19/24 anonim válasza:
#15 Nem érted? Nekem mindegy, hogyan tálalja. Ha nem tud dugni, akkor viszlát. És ha tíz centis farka van, akkor is viszlát. Nincs ebben semmi, amit magamra vehetnék.
20/24 anonim válasza:
Nem lesz olyan akinek így kellenèl…..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!