Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Rosszlànyokon maga a hirdetés...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rosszlànyokon maga a hirdetés mennyibe kerül?

Figyelt kérdés
Csak érdekel mennyit adnak ki érte
jan. 5. 15:36
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Tök jó hogy vannak magyarázatok de azt senki nem említi hogy a hirdetés ugyan annyi ha inaktív a hirdető?
tegnapelőtt 11:43
 12/15 A kérdező kommentje:

Havi 150 azért az kemény.

Magyarlànyok oldalt ismeritek?

tegnapelőtt 19:53
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Amit a 7-es írt,tényleg igaz,sokaknak 150 ezer korul van a hirdetes. Hirdettem en is,szerencsere mar abbahagytam.

En nem a legdragabb kiemeleseket vettem meg, de igy is nagyjabol 100 ezer korul volt havi szinten.

Tehat pl.mobil oldalon nem az elso 100-ban voltam benne,hanem a 150-ben. (Vagyis szaz valahanyadik voltam,de max.150.)

Akik viszont benne akarnak lenni mondjuk az elso 20-30-ban,azoknak nem eleg, hogy megveszik azt a kiemelest, hogy az elso 100-ban legyenek, az egyenlegukon (ebbol vonjak le naponta az osszegeket) egyszerre tobb szazezer Ft-nak kell lennie,akar 400-500 ezernek, mert minel tobb az egyenleg,a mar megvasarolt kiemelesen belul azok kerulnek elore,akiknek a legtobb penz van feltolte.

Hogy ertheto legyen: megveszi valaki a napi mobil kiemelest az elso szazban. Ha mondjuk az egyenlegen van par szaz ezer Ft,akkor elore kerul. Ha csak 20-30-50 ezer, akkor lehet, hogy csak a 100.

De tobb fele kiemeles van, igy siman osszejon a havi 150 ezer.

Ha valaki csak a sima alap hirdetest fizeti, akkor valoban teljesen hatra csuszik, igy szinte "kotelezo" valamelyik kiemelest megvenni. (Vagy akar mindet)

A Rosszlanyok oldal igencsak szep bevetelt produkal, napi szinten tobb milliot.

Egyebkent az en vendegeim kozul is sokan csodalkoztak, mert sokan azt hittek, ez egy ingyenes hirdetesi felulet.

Aztan ott van meg a masik oldal, a Beszamolok is. En ott kb. 30 ezret fizettem havonta. Az oldal olcsobb, de kevesebb latogatoja is van.Tobbet nem volt ertelme fizetni, nem erte meg.

De igy a ket oldal hirdetese osszesen nekem is 130 ezer korul jott ki.

(Az ekezetekert elnezest)

tegnapelőtt 21:00
 14/15 anonim ***** válasza:

13 véleményem szerint a kiemelésnek úgy nincs értelme ha a hirdető nem ér semmit.

Láttam nem egy olyan hirdetőt akik kiemelték hirdetésüket, az értékelései meg elég rosszak voltak.

Meg hát ez nyilván Budapestre vonatkozik a sok hirdető miatt de vidéken ahol pl van 20 hirdető ott nem tudom mi értelme van, hát ha még válogat is a kuncsaft.

tegnapelőtt 23:26
 15/15 A kérdező kommentje:

Az hogy van hogy egy hirdető egyszer csak kis ideig hirdet ő csak 1-2 hétre vette meg?

Azt sem értem hogy vannak nem olyan fullos csajszik még is 30-40 ezret kérnek

tegnap 20:36
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!