Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit tudok tenni ha a párom...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tudok tenni ha a párom minden szabad percében csak szexelni akar?

Figyelt kérdés

2éve vagyunk együtt, de csak decemberben költöztünk össze.

Eddig is sokat szexeltünk, de mióta össze költöztünk szinte minden szabad percben akarja.

Mindig is olyan csajt akartam akivel sokat lehet, de ez már túl sok.

Mikor szóbahoztam neki, hogy ez nekem sok, akkor én lettem elhordva, hogy biztos nem kívánom már.

Én:24F

Ő:20N

jan. 5. 09:34
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

10-es, tapasztalatból írom, hogy nem!

Találkoztam már ilyennel, és végül volt, hogy vittem én pasikat, hogy együtt dugjuk szét, mert nem bírtam vele egyedül, és nem azért, mert szar lennék az ágyban, vagy gyorstüzelő lennék, egyszerűen van az a szint, (5 óra folyamat reszelés pl) mikor már nem bírod fizikálisan sem.

jan. 6. 13:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!