Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Legjobb Barátnőm elfordult tőlem amiért ezt csináltam, igaza van?
Egy idősebb fiú akivel ismerkedünk elhívott egy házibuliba, elvittem a barátnőmet is hogy ne menjek egyedül. Csak pár srácot ismertem ott, a crushom ismerőseit igazából.
Éjfél után a parti kezdett ellaposodni, így sokan elszállíngóztak , a végére csak mi ketten a barátnőmmel és hárman fiúk maradtak. A srácok felvetették, hogy játszunk felelsz vagy merszt, ami szerintem tök jó volt, de barátnőmnek nem tetszett mert nagyon szexista dolgokról szólt. Később a crush-om felhozta, hogy esetleg kipróbálhatnánk valami vadabb dolgot, esetleg szexelhetnénk mindannyian.
A barátnőm azonnal nemet mondott, és el akart menni, én viszont maradtam. Másnap amikor újra beszéltünk elmondtam hogy mi volt, amitől nagyon kiakadt és "leqvazott" , azóta nem beszéltünk.
Nem értem miért akadt ki, hiszen nem az ő dolga, hogy mit csinálok, attól a barátságunk nem változott.
Nem vagy K csak ribi
K AKKOR lennél ha adtak volna érte pénzt
Így csak használták a lyukaid mint egy koszos rongyot ami gáz ..
Üdv egy 30as K
Máskor szívem kellemes a hasznossal legyen több eszed ha már vagánykodsz
"Nem értem miért akadt ki, hiszen nem az ő dolga, hogy mit csinálok"
Akkor legyél következetes, és alkalmazd a fenti elvedet úgy is, hogy nem a te dolgod, hogy a barátnőd mit csinál.
Szabad akaratod van, jogod van olyan szabados szexuális életet élni, amilyet szeretnél. Neki meg joga van olyanokkal barátkozni, akik nem teszenek olyat, ami az ő morális értékrendjébe nem fér bele.
#6 elég lazán helyre rakta 🤣
De egyébként igaza van, szóval a k.rva szót javitanám a válaszomban. Egyébként meg nézd a jó oldalát. Ugyan lehet elbuktál egy általadnak vélt barátnőd, viszont a pasi akit kiszemeltél egy főnyeremény. Első alkalommal bedobott közösbe a haverjának, és ki tudja ha a barátnőd ott maradt volna, lehet őt is megdugta volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!