Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Legjobb Barátnőm elfordult...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Legjobb Barátnőm elfordult tőlem amiért ezt csináltam, igaza van?

Figyelt kérdés

Egy idősebb fiú akivel ismerkedünk elhívott egy házibuliba, elvittem a barátnőmet is hogy ne menjek egyedül. Csak pár srácot ismertem ott, a crushom ismerőseit igazából.

Éjfél után a parti kezdett ellaposodni, így sokan elszállíngóztak , a végére csak mi ketten a barátnőmmel és hárman fiúk maradtak. A srácok felvetették, hogy játszunk felelsz vagy merszt, ami szerintem tök jó volt, de barátnőmnek nem tetszett mert nagyon szexista dolgokról szólt. Később a crush-om felhozta, hogy esetleg kipróbálhatnánk valami vadabb dolgot, esetleg szexelhetnénk mindannyian.

A barátnőm azonnal nemet mondott, és el akart menni, én viszont maradtam. Másnap amikor újra beszéltünk elmondtam hogy mi volt, amitől nagyon kiakadt és "leqvazott" , azóta nem beszéltünk.

Nem értem miért akadt ki, hiszen nem az ő dolga, hogy mit csinálok, attól a barátságunk nem változott.

tegnapelőtt 18:32
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
75%
És mi volt? Mindhárman megdugtak?
tegnapelőtt 18:34
 2/15 Eric Griffin ***** válasza:
89%
Kellemetlen helyzetbe hoztad. Csak miattad ment oda, hogy elkísérjen, valószínűleg nem akar első este random pasikkal kavarni. Neked nem akadály, szívesen csinálod. K.rvának tart és nem akar egy k.rva barátnője lenni. Számodra valóban nem változott semmit a barátságotok, mert ő nem tett semmi elítélendőt. Te viszont igen, és ez nem tetszik neki.
tegnapelőtt 18:36
 3/15 anonim ***** válasza:
90%
Csalódott benned. Nem akar egy ribizli barátnője lenni
tegnapelőtt 18:38
 4/15 Eric Griffin ***** válasza:
94%
Egyébként annyira legjobb barátnőd nem lehet, mert akkor tudnád, hogyan vélekedik a r.banckodásról. Én nem ítélem el amit tettél, igazad van, azt csinálsz amit akarsz, de nem mind vagyunk ugyanolyanok. Valakinek ez nem fér bele, és a barátnőd ilyen. És ha a barátnőd akkor ezt tudnod kellett volna
tegnapelőtt 18:39
 5/15 anonim ***** válasza:
88%
Így igaz, a te dolgod,hogy mit teszel,de akkor neki is joga van eldönteni,hogy kell-e neki egy ribi barátnő,vagy sem.
tegnapelőtt 18:41
 6/15 anonim ***** válasza:
64%

Nem vagy K csak ribi

K AKKOR lennél ha adtak volna érte pénzt

Így csak használták a lyukaid mint egy koszos rongyot ami gáz ..

Üdv egy 30as K

Máskor szívem kellemes a hasznossal legyen több eszed ha már vagánykodsz

tegnapelőtt 18:41
 7/15 anonim ***** válasza:
89%

"Nem értem miért akadt ki, hiszen nem az ő dolga, hogy mit csinálok"

Akkor legyél következetes, és alkalmazd a fenti elvedet úgy is, hogy nem a te dolgod, hogy a barátnőd mit csinál.

Szabad akaratod van, jogod van olyan szabados szexuális életet élni, amilyet szeretnél. Neki meg joga van olyanokkal barátkozni, akik nem teszenek olyat, ami az ő morális értékrendjébe nem fér bele.

tegnapelőtt 18:43
 8/15 anonim ***** válasza:
81%
Igen, igaza van.
tegnapelőtt 18:45
 9/15 Eric Griffin ***** válasza:
100%

#6 elég lazán helyre rakta 🤣

De egyébként igaza van, szóval a k.rva szót javitanám a válaszomban. Egyébként meg nézd a jó oldalát. Ugyan lehet elbuktál egy általadnak vélt barátnőd, viszont a pasi akit kiszemeltél egy főnyeremény. Első alkalommal bedobott közösbe a haverjának, és ki tudja ha a barátnőd ott maradt volna, lehet őt is megdugta volna.

tegnapelőtt 18:49
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Ismerkedtek,akkor végülis nem is a pasid? Igazán büszke lehetsz magadra. Komoly kapcsolatra ne nagyon rendezkedj be 😅
tegnapelőtt 18:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!