Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet valami bajom ?
Figyelt kérdés
December végén jött meg a menstruáciom és most már csak eléggé halvány barna jön amit alig lehet látni.... Úgy ujjaztam magam hogy előtte boltba is voltam és megfogtam több kilincset , általában megmosom a kezem de most elfelejtettem ... Lehet tőle bármi bajom ?tegnapelőtt 17:36
2/8 anonim válasza:
de miért volt ennyire sürgős, hogy előtte egy kézmosásra nem jutott már idő?
3/8 A kérdező kommentje:
#2 elfelejtettem meg van a kezemen egy felszakadt vizholyag és annyira fáj kézmosáskor hogy nem nagyon merem megmosni csak ovatossan és hát most elfelejtettem
tegnapelőtt 17:44
4/8 A kérdező kommentje:
Már olyan szinten a végén vagyok a menstruácionak hogy halvány sárga a vér és csak egy 3 centis csikban hagy nyomot
tegnapelőtt 17:53
5/8 anonim válasza:
Majd kiderül, ha más lesz a folyás színe, vagy elkezdesz viszketni, akkor kellene fog nőgyógyász. Ha a hüvelyflórád rendben volt, akar meg is úszhattad.
6/8 A kérdező kommentje:
20 vagyok és a menstruácio annak szakaszában tartok amikor már csak halvány sárga a vér már túl vagyok azon mikor sötét barna volt és nagyobb nyomot hagyott szvl nm hiszem hogy az a sárga már vér
tegnapelőtt 18:52
7/8 A kérdező kommentje:
#8 még sosem ujjaztam magam közben miközben menstruálok de most már a vége van a menstruácionak kb már halvány sárga a vér ami jön és 1-2 centis nyomot hagy
tegnapelőtt 19:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!