Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Repülőrajtot vett a prosti ipar 2025-ben?
Figyelt kérdés
Ma voltam egy RL akinél régebb óta járok és sokat panaszkodott, hogy alig járnak már az előző évekhez képest. Elég frekventált helyen dolgozik pedig és több barátnője is az iparban dolgozik és azt mondja, hogy általános jelenség. Szerintetek mennyi idő még a pandémia alatt is elhíresült prosti tiktok panaszos videók megjelenéséig? Azt mondta, hogy még a legdurvább lezárások idején is anno sokkal többen jártak, manapság egyre sűrűbb, hogy egész nap senki nem megy, csak telfonálgatnak, de azt is kevesebbet és leteszik sokan. Ez már a 2025-ös repülőrajt?tegnapelőtt 16:56
1/21 anonim válasza:
Mindig volt és mindig lesz is igény a prostikra.
Maximum annyi, hogy ideiglenesen csökken a kereslet ami miatt csökkenthet a kínálat és az ár is változhat kicsit.
2/21 A kérdező kommentje:
amúgy saját részről annyit, hogy elmúlt 3 év alatt én is visszavettem drasztikusan ezt a hobbit, sőt új lányhoz már inkább nem is megyek csak 1-2-höz akit ismerek és tartják az árakat, legalábbis nekem biztos... többi makktárs is fizetésből él gondolom, de azért durva, hogy ennyire...
tegnapelőtt 16:58
4/21 anonim válasza:
Fél év alatt nagyon durván emelték az áraikat a lányok. Ne csodálkozzanak ha csökken a kuncsaftok száma!
5/21 anonim válasza:
Már olyannal is találkoztam, akinek lakása sincs, de azt elvárja, még taxira is fizessek neki 15 rongyot. Akkor haljon éhen az ilyen. Vagy vegyen BKV bérletet.
6/21 anonim válasza:
Ha nem 30 rugo lenne egy óra hanem 5, akkor mennének az emberek
7/21 anonim válasza:
Egyre szegényebbek az emberek, a prostiknak meg muszáj árat emelniük, ha ragaszkodnak a korábbi életszínvonalukhoz.
8/21 anonim válasza:
Én is voltam ma hosszú idő után és nem állt fel a cerka, bakker. Mondjuk nekem már lehet szükséges potencianövelő, csak félek attól is.
Na de válaszolva a kérdésedre, szerintem is rettentően emelték az árakat. Én ma annyiért voltam fél órát, amennyiért régen 1 órát. Elképesztő áraik vannak, nem is pénztárca barát.
Pedig most lenne igényem szexre, de mondjuk nem árt mellé, ha a cerka is működik.
9/21 anonim válasza:
25-30k 1 óra ne csodálkozz rajta nagyon sokban van ez a hobbi és nagyon sok a selejtes/lehuzos is így nem kisérletezek én sem maradok akik beváltak de egyre kevesebbet ér a pénz amit keresel így nem mész megoldod magadnak vagy keresel barátság extrával kapcsolatot ami megint nem egyszerű mert ott is sok a kamu és a gyáva mind a 2 félnél.
10/21 Eric Griffin válasza:
"akit ismerek és tartják az árakat, legalábbis nekem biztos... " Kizárólag csak a személyednek szól, a prostik természetesen szimpátia alapján áraznak. Ők még nem akartak neked fizetni esetleg? Egyébként azt írod körbe hogy nehéz a helyzetük jelenleg. A szó amit keresel a válság inkább. A repülőrajtot akkor kellene használni, ha fellendült volna, de mint már mondtam, éppen az ellenkezőjéről beszélsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!