Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Partner kereső oldalakat használó nők, milyen egy szimpatikus férfi adatlap?
3-4 kep
Egesz alakos, kozeli az arcarol
Lehetoleg nem beallitott, termeszetes kep, egy elkapott pillanat, jo lenne ha nem alulrol szelfi vagy buvalbaszottarc mindenkepenugyanaz stb..
Adatlap rendesen kitoltve lehetoleg sajat gondolatokkal megspekelve, nem baj ha ir egy alap elvarast (ne cigizzen, allergias a kutyara stb)
A carpediem asztalravissza stb nem meno az ismerjmeg sem ...
3-4 kép, az egyik ami nagyon megmaradt egy egyszerű életkép, ahol nevetett valamin.
Szeretem a humort, egy pofásan megfogalmazott bemutató felkelti az érdeklődésemet. Nem az a túltolt humorherold stílus, hanem ha valaki tényleg tud humorosan írni.
Aztán persze fontos, hogy a céljaink és preferenciáink egyezzenek. Az meg mindenkinél egyedi
Normáis minőségű képek, normális környezetben (nem koszos tükörselfie félhomályban).
Legyen egy egész alakos, és közeli is.
Tükrözzék a képek az embert. Pl ha szeret kosarazni/festeni/túrázni akármi, akkor előny, ha ezt látom.
Pillanatképek esetleg ha vannak valamilyen prorgamról az tud jól működni.
Ne legyen rajta másik nő. Se az anyád, se a nővéred, se a “csak haverod” csaj.
Ne legyen rajta minden haverod valami kocsmai képsorozaton. Azonnal balra megy az, akinek csak csoportképei vannak. Meglepően sok ilyen van (vagy volt amikor szingli voltam) hogy 4-5 pasi van az összes képen. Majd jön aki ráér?
Tükörben feszítős félmeztelen képek inkább kínosak, mint szexisek.
A bemutatkozás nem kell, hogy hosszú legyen. Pár mondatos elég, ami tükrözi az embert. Olyan stílusban, amilyen amúgy is, azt tartalmazva, ami fontos. Ezt nem tudom konkrétabban, az adott férfinak kell tudnia, hogy mit és milyen formában tud magáról megosztani.
Köszi csajok!
Ezek elég hasznosak am.
😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!