Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak voltatok fiatal...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak voltatok fiatal lánnyal már?

Figyelt kérdés

Tini korosztályra gondolok 14-18 éves lánnyal és hogy legalább 15+ évvel idősebbek voltatok?

Életkorotok mennyi volt akkor?

Hogy jött össze?

Miért mentetek bele?

Ki kezdeményezett?

Jobb vagy rosszabb volt, mint egy korotok belivel?

jan. 3. 19:16
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
48%

Nem.

De egyáltalán nem mindegy , hogy 14 vagy 18 éves, 14 éves az bőven gyerek a szememben még 30 éves koromban is nemhogy 40.

jan. 4. 06:43
 12/25 anonim ***** válasza:
70%

44 vagyok éppen egy 21évessel próbálkozok.

De sajnos nem jön össze.

jan. 4. 08:25
 13/25 anonim ***** válasza:
74%
19 évesen voltam egy 44 éves férfivel.
jan. 4. 09:02
 14/25 anonim ***** válasza:
100%
Valóban 14 az más. Tényleg gyerek. 18 illetve felette már nem probléma.
jan. 4. 15:32
 15/25 anonim ***** válasza:
0%

Akik 14 évessel jöttek össze nagykorúként, azok szégyelljék magukat.

Az is tanulságos, hogy valaki utólag jött rá, hogy a partner hazudott, 18-nak mondta magát, pedig 17 volt. Ha valaki fiatal, vagy nagyon fiatalnak kinéző partnerrel ismerkedik, akkor érdemes elkérni a személyit. Én pl. nőként mindig fiatalabbnak néztem ki, 30 körül még volt, aki 16-17 évesnek nézett. A fordítottjára is sok példa akad. Vannak olyan 14 éves kamaszok, akik akár 10 évvel is idősebbnek nézhetők. Ilyen esetben pl. egy pasi, aki mondjuk 40, abban a hiszemben van, hogy akivel randizik, az mondjuk 24 éves, mert annyinak mondja magát és ki is néz annyinak. Magyarországon a Fidesz amerikai mintára akarja a beleegyezési korhatárt emelni, hamarosan min. 16 lesz, de akár 18 éves korhatár se elképzelhetetlen. Utóbbi esetben az is bajba kerülhet, aki jóhiszeműen szexel egy magát 18-nak kiadó 17 évessel.

jan. 8. 21:29
 16/25 anonim ***** válasza:
81%
Nem hiszem, hogy belátható időn belül fogják emelni. Maximum a 14 alattiakkal elkövetettek visszaélések büntetési tételét fogják emelni.
jan. 8. 22:45
 17/25 anonim ***** válasza:
32%

16.: A világban több helyen volt emelés. Pl. Japánban, Spanyolországban. Japánban nem olyan régen még 11 év volt, aztán felrakták 13-ra, most 16-ra. A spanyoloknál is 13 év volt még néhány évtizede, ma már ott is 16.

[link]

Szerintem nem helyes 14 éveseket kiszolgáltatni felnőttkorúaknak. Akkor még a felnőttségtől messze vannak, még azok is, akik testileg koraérett típusok.

Emelni fogják, mert van rá társadalmi igény. Túl magas szerintem azért nem lesz, mert akkor a fél ország mehetne dutyiba, mert pl. sok 18 évesnek van 16 éves párja, meg hasonlók.

jan. 8. 22:56
 18/25 anonim ***** válasza:
0%

Ok, nem ránk van bízva majd eldöntik.

De szerintem meg pont ezért nem fogják amit írsz. Ha 16 lenne a határ akkor pl egy 18 éves fiú csak 2 éven belül tudna válogatni, nem pl 4. Vagy idősebb barátnőt kellene keresnie ami azért ritkábban jön össze.

Egyébként nem jellemző, hogy a 14-18 évesek 40 évesekkel jönnének össze. A korhatár emeléssel pont hogy a 14-kb20 közötti korosztályt büntetnék hiszen a kapcsolatok 98% ide tartozik akik egyébként összeillenek.

Szomszéd 19 éves srác most kb 1 hete jött össze egy 15 éves lánnyal. Na most őt simán feljelenthetnék még.

jan. 8. 23:24
 19/25 anonim ***** válasza:
41%

Normális helyeken van egy kivétel, a közeli életkor. Ez tizenéves korban kb. 3 év, ha valaki korhatár alatti.

Én 20 évesen a 14 éveseket gyereknek tekintettem. Egy normális 20 éves se akar kapcsolatot pl. 16 év alattival. Nagyon más életszakasz. Egy 20 éves gyakran már dolgozik, vagy felsőoktatásban tanul, nagykorú, fiatal felnőtt. Egy 14 éves meg még gyerek, ha már menstruál, akkor is. Semmi bajom a nagy korkülönbséggel, ha az a 20 éves srác mondjuk lefekszik egy anyja korú nővel, mert bejönnek egymásnak, akkor az az ő dolguk. De egy 14 éves kamasz ágyában szerintem nincs helye.

jan. 8. 23:30
 20/25 anonim ***** válasza:
46%
30 évesen voltam 15 éves lánnyal. Életem legjobb szexe volt, nem volt már kezdő a lány.
jan. 9. 11:01
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!