Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan lehet rátalálni az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet rátalálni az egyetemistaként szolgáltatást nyújtó lányokra?

Figyelt kérdés
Régen Internet hiányában az akkor még megjelenő Magyar Bazár című hirdetési újságban vagy a Szexpartnerkereső című újságban gyerekjáték volt rátalálni ilyen lányokra. De napjainkban hogy lehet rátalálni? Milyen linkeken lehet keresni?

tegnapelőtt 11:48
 1/9 anonim ***** válasza:
75%
En meg nem talaltam ilyen lanyt, pedig szivesen tamogatnam
tegnapelőtt 11:51
 2/9 anonim ***** válasza:
75%
Rosszlányokon ha böngészel lehet találni olyat aki nem kamuból írja hogy egyetemista, de baromi nehéz kiszűrni
tegnapelőtt 11:53
 3/9 anonim ***** válasza:
75%
Amikor egyetemista voltam, faszbukkon nyomultak a pénzes pasik. Válogatni tudtam, hogy ki fizet többet, úgy hogy minnel kevesebbet akarjon dugni... 😁
tegnapelőtt 11:53
 4/9 anonim ***** válasza:
19%
Én itt is találtam már többet. De nyilván függ attól is, hogy mire keresel.
tegnapelőtt 11:56
 5/9 anonim ***** válasza:
0%
Ha van kedve valakinek ismerkedni egy 44 eves ffival irjon batran
tegnapelőtt 11:58
 6/9 anonim ***** válasza:
13%
ne te akarj rájuk találni, hagyd ,hogy ők találjanak meg téged=adj fel hírdetést
tegnapelőtt 12:09
 7/9 anonim ***** válasza:

Rosszlányok vagy puncs. Igaz utóbbi is tele lesz hivatásosokkal a magát 22 évesnek mondó legalább 30 és egyetem közelében sosem járt.

Ha szimpla golddiggert keresel akkor meg lemész a puccosabb szórakozóhelyekre jó vastagon kitömött bukszával, milliós órával a csuklódra pattintva.

S gondolom az árakkal is tisztában vagy... fél mekis bérérért ne várj 20 éves csinos egyetemista lányt kizárólagos jogokkal.

tegnapelőtt 13:17
 8/9 anonim ***** válasza:
Régebben könnyen lehetett itt vagy chat pont hu-n, ma már elég nehéz, sajnos...
tegnap 17:27
 9/9 anonim ***** válasza:
A kérdés hogy mennyit szánsz rá. Ha reális árat akkor a hirdetési oldalakon, partnerkeresőkön hamar találsz. Ha gombokért akarsz egyetemista sugarbabyt akkor meg sehol.
tegnap 17:47

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!