Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok ti szeretitek így?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ti szeretitek így?

Figyelt kérdés
Átlagos méretű péniszem van, úgy gondolom a vastagsága talán az átlag alatt van, ezért bizonyos pózokban az ujjaim is be szoktam helyezni. Nektek (lányok) ez bejön?
jan. 2. 20:35
 1/10 Eric Griffin ***** válasza:
26%
Hová? A saját seggedbe?
jan. 2. 20:36
 2/10 anonim ***** válasza:
69%
Sosem csinált senki ilyesmit, nem is hangzik túl kellemesnek. Vannak szexshopban kiegészítők, szerintem az jobb opció.
jan. 2. 20:45
 3/10 anonim ***** válasza:
69%

Ha missziónárius pózban szereted csinálni akkor az jó.

Milyen a farkad?

jan. 2. 20:59
 4/10 anonim ***** válasza:
48%
#1 😂 Mindegyik válaszodtól a röhögés jön rám. Imádlak 😂
jan. 2. 21:27
 5/10 anonim ***** válasza:
55%
Igen
jan. 2. 21:31
 6/10 anonim ***** válasza:
75%
#4 Szerintem pont, hogy rohadt kínos, és egyáltalán nem vicces, hiába érzi annak magát.
tegnapelőtt 01:26
 7/10 Eric Griffin ***** válasza:
45%

#4 örülök, ha számodra szórakoztató, nagy pacsi!

#6 dobtam rád egy zöldet ;) nem, nem érzem magam viccesnek, az oldal színvonala az ami vicces. A kínos pedig az, amikor valaki ide azért jár, mert komolyan innen várja a csodát. Kínos az, ha valaki dobja egyből az üzenetet arra, hogy meglát egy L betűt. Ugyancsak kínos az, amikor látens b.zik bizonygatják hogy heterok, mert egy anonim oldalon sem merik felvállalni. Kínos az, hogy anonim oldalra azért jár valaki, mert barátok esetleg szerelmet akar szerezni. Gondolom egyszer valamivel nagyon beletapostam a lelkedbe. Szóval elnézést kérek tőled anonim 4.5pipa. (mennyivel egyszerűbb lenne, ha látható neve lenne mindenkinek, de hát ugye még ezt is nehéz sokaknak felvállalni, számomra itt kezdődik az, hogy kínos az egész).

tegnapelőtt 03:01
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Lelomboz.
tegnapelőtt 07:56
 9/10 anonim ***** válasza:
72%
Nem. Nem szeretem a kis péniszt, ahogy a többi nő sem.
tegnapelőtt 08:18
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
#7 Kit érdekel, hogy kinek látszik a neve? Kötve hiszem, hogy téged Eric Griffinnek hívnak a valóságban. Ugyanolyan anon vagy, mint mindenki más, és ennek pont 0 jelentősége van válaszhasznosság szempontjából. A felsorolás többi részét elég indokolatlannak érzem, senki nem mondta, hogy csak egy módja van annak, hogy valaki égesse magát.
tegnap 01:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!