Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
21 éves srácként gáz ha a 28-35 éves korosztály jön be?
Rájöttem hogy a saját korosztályomból nem igazán jövök ki a lányokkal de a 28-35 as korosztály rohadtul bejön.
Az sem zavar ha valakinek már gyereke van.
Ha komoly kapcsolat szeretnék akkor hogy kezdjek neki a keresésnek?
Egyáltalán van esélyem az ilyen korú anyukáknál vagy nőknél?
Csak azért kérdezem mert igazából már elegem van a saját korosztályomban a lányokból sokukat semmi nem érdekli csak az hogy jól tanuljanak az egyetemen és ezáltal megfeleljenek a szüleik elvárásainak. Ezáltal önálló döntéshozatal vagy bármi ami önállóvá tenné az életüket az nincsen.
Ahol dolgozom meg sokszor járnak be anyukák gyerekekkel vásárolni és pár hete bejött egy anyuka kb ilyen 28-32 közötti lehetett. Segítettem a gyerekeknek mindent végig magyaráztam hogy mi micsoda hogy működik és segítettem kiválasztani a legmegfelelőbbet.
Utána az anyuka mondta hogy amilyen türelmes vagyok jó lennék apukanak😂. Ezután rá is kérdezett hogy van-e kapcsolatom jelenleg.
Mondtam hogy nincs.
Azóta már többször is volt/ak bent és amikor egyedül jött nem nyíltan de érzékelhetően nem a termékekről érdeklődőtt hanem hogy "hogy állok a lányokkal?". Meg a semmiből el kezdte mondani hogy ő egyedül van a 2 gyerekkel és hogy igazából milyen kedves vagyok stb.
De igazából én csak annyit mondtam hogy köszi 😅.
Szóval most tanácstalan vagyok mert azért ennyi idősen elég cikinek érezném haza vinni egy ilyen nőt hogy tessék itt van a barátnőm mondjuk 32 éves és van két gyereke. Biztos sokkot kapna anyám meg a család 😂😂😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!