Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 21 éves srácként gáz ha a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

21 éves srácként gáz ha a 28-35 éves korosztály jön be?

Figyelt kérdés

Rájöttem hogy a saját korosztályomból nem igazán jövök ki a lányokkal de a 28-35 as korosztály rohadtul bejön.

Az sem zavar ha valakinek már gyereke van.

Ha komoly kapcsolat szeretnék akkor hogy kezdjek neki a keresésnek?

Egyáltalán van esélyem az ilyen korú anyukáknál vagy nőknél?

jan. 2. 16:47
 1/7 anonim ***** válasza:
42%
Nem gáz. Simán lehet esélyük nálad.
jan. 2. 16:54
 2/7 anonim ***** válasza:
54%
Nem gáz. Feküdj le velük, csodásak az ágyban.
jan. 2. 17:07
 3/7 anonim ***** válasza:
Hát így ne fogj hozzá, ha magadtól nem megy úgy zsigerből akkor csak leégeted magad.
jan. 2. 17:14
 4/7 anonim ***** válasza:
Hááát én inkább a gyerekeseket kihagynám ebből a képletből, most mi van ha pl nagyobb gyereke van már pl 35 éves és 18 éven szült? Az már majdnem a te korosztályod. Egyébként én társkeresőn nézegetnék körbe elsősorban.
jan. 2. 17:20
 5/7 A kérdező kommentje:

Csak azért kérdezem mert igazából már elegem van a saját korosztályomban a lányokból sokukat semmi nem érdekli csak az hogy jól tanuljanak az egyetemen és ezáltal megfeleljenek a szüleik elvárásainak. Ezáltal önálló döntéshozatal vagy bármi ami önállóvá tenné az életüket az nincsen.

Ahol dolgozom meg sokszor járnak be anyukák gyerekekkel vásárolni és pár hete bejött egy anyuka kb ilyen 28-32 közötti lehetett. Segítettem a gyerekeknek mindent végig magyaráztam hogy mi micsoda hogy működik és segítettem kiválasztani a legmegfelelőbbet.

Utána az anyuka mondta hogy amilyen türelmes vagyok jó lennék apukanak😂. Ezután rá is kérdezett hogy van-e kapcsolatom jelenleg.

Mondtam hogy nincs.

Azóta már többször is volt/ak bent és amikor egyedül jött nem nyíltan de érzékelhetően nem a termékekről érdeklődőtt hanem hogy "hogy állok a lányokkal?". Meg a semmiből el kezdte mondani hogy ő egyedül van a 2 gyerekkel és hogy igazából milyen kedves vagyok stb.

De igazából én csak annyit mondtam hogy köszi 😅.

Szóval most tanácstalan vagyok mert azért ennyi idősen elég cikinek érezném haza vinni egy ilyen nőt hogy tessék itt van a barátnőm mondjuk 32 éves és van két gyereke. Biztos sokkot kapna anyám meg a család 😂😂😂

jan. 2. 17:40
 6/7 anonim ***** válasza:
5: Nem biztos, hogy ő komoly kapcsolatra gondolt, én a helyedben azért kértem volna tőle elérhetőséget, ez a köszi kicsit úgy hangzana nekem, mintha leakarnád rázni és nem érdekel. Ha max nem egyeznek a szándékaitok akkor sem veszett semmi, csak elérhetőséget kértél.
jan. 2. 17:43
 7/7 anonim ***** válasza:
79%
Egyértelmű érdeklődési jelzés feléd részéről. A helyedben elerhetoseget kérnék, de azt mindenképp tisztázd szex után, hogy te csak ebben vagy partner, mert még fiatal vagy, viszont szívesen lefekszel vele bármikor, mert kívánod őt és szeretnél örömet szerezni neki. Legyél udvarias, de határozott. Dugjad keményen, biztos jó nő lehet.
jan. 2. 17:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!