Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti mennyire szerettek valamilyen szexi cuccban szexelni? Én személy szerint imádom, ha a lányon van combfix vagy harisnyanadrág, de azt gondolom, hogy nektek ez nem annyira kényelmes.. 😥
Figyelt kérdés
jan. 1. 22:03
1/12 anonim válasza:
Nem szeretek abban lenni és nem látom az értelmet és lehetőséget arra, hogy csakúgy azt viseljem. Az egyetlen kivétel, ahol helye van, az ágyban és a szexben. Ott igen.
2/12 anonim válasza:
Én nagyon szeretem, ha van rajta, de a barátnőm nem, így nyilván semmi ilyesmi nem játszik, pedig van egy csomó féle neki otthon. 8 év alatt összvissz 3-4 alkalom jut eszembe.
3/12 anonim válasza:
Ha olyan hangulatom van, akkor nagyon tudom élvezni, nem is csak a párom miatt, hanem néha csak magam miatt is vágyok rá.
Viszont nyilvánvalóan csak olyan dolgokat hordanék, amik nekem is kényelmesek, így a combfix, tűsarkú, ilyesmik kizárva. Az Intimissimi-ből és a Calzedonia-ból van néhány szexibb szettem, de ha igazán kényeztetni szeretném magamat és a páromat, akkor az alábbi oldalon szoktam böngészni egy jó darabért: [link] A páromnak is el van mentve az oldal, volt, hogy a tudtomon kívül lepett meg valamivel.
5/12 anonim válasza:
A combfix már miért ne lenne kényelmes? Úgy általában, de akár az ágyban is. Egyébként önmagában mint ruhadarab inkább semleges. De ha látod a pasin, hogy mennyire bejön neki, az igenis jó érzés, és téged is ugyanúgy felizgat. Szóval már csak ezért is érdemes néha bevetni és feldobni vele az együttléteket.
6/12 anonim válasza:
Ki nem állhatom az ilyet, nem is csinálom
7/12 anonim válasza:
Én imádom a harisnya minden formáját. Megőrülök értük!
Ezt a feleségem is tudja, de simán hidegen hagyja... Ebből a szempontból szarul nősültem, ez most már nyilvánvaló.
8/12 A kérdező kommentje:
Szerintem mindkettő szexi. A harisnyanadrág komfortosabb, a combfix pedig praktikusabb (a szexnél). Én személy szerint tényleg mindkettőt imádom 😊 30F
tegnapelőtt 12:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!