Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
175+ cm lányok, jártatok már vérfarkú hapsival?
Figyelt kérdés
Osszemelegettem az egyik volt osztálytársammal, de ő 177 cm, és már felinvitált magához mikor megálljt parancsoltam magamnak, mert 183 centis vagyok, de vérfarkam van. Es tudtam előtte milyen brutál, de érzelmileg gyenge emberekkel volt együtt. Atlag szerszámom is van, és totál beijedtem. Gondolom nem lett volna gond neki, de mostmár véget vetettem ennek és most hála istennek a saját kis üstömben párologtatom a lelkem senyvedésképp. Borzasztóan fáj, még jártam is volna vele pedig.jan. 1. 18:09
1/12 anonim válasza:
Nekem sincs túl hosszú farkam, inkább vastag, de attól egész magas barátnőm van és nem panaszkodott rá soha, sőt. Kifejezetten szereti, pedig én is azt hittem, hogy nem fogja.
2/12 A kérdező kommentje:
1: Bocs, max pontszámot akartam adni a válaszra, de megcsúszott a kezem a telón! Sorry.
jan. 1. 18:25
4/12 anonim válasza:
Kretén vagy, hogy ezen parázol. Meg kellett volna baxni keményen.
5/12 A kérdező kommentje:
4: ne is mondd, lábon hordtam ki az agyhalált.
jan. 1. 18:36
6/12 anonim válasza:
178 centi vagyok amúgy, minden párom vér típus volt. Random, nyilván nem ez alapján választottam. Mi köze ennek a magasságomhoz? Ugye tudod, hogy a magasságnak semmi köze ahhoz, hogy mekkorát szeret valaki? Kicsi lányok is szerethetik a 20 centist, és 180 centis lányok is a 14 centist. Nem is értem mi volt a kérdés mögött a logika.
7/12 anonim válasza:
#6 Minden nő megtalálja a maga jó méretét ha nem szélsőségekről beszélünk.
8/12 anonim válasza:
Húsfarkat még életemben nem láttam. Van itt aki hisz benne? Férfi vagyok. Az enyém is 7 centiből lesz 17.
10/12 anonim válasza:
Kérdező? Mi köze a lány magasságának ahhoz, hogy neked vérpéniszed van? Mekkora lankadtan? Mekkora állva? Miért fontos, hogy érzelmileg gyenge emberekkel volt együtt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!