Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen ujjazási technikát ajánlotok?
Figyelt kérdés
jan. 1. 15:23
2/13 anonim válasza:
Kinek milyen jön be, van aki nem is szereti.
3/13 anonim válasza:
Ne keress konkrét receptet, mert mindenkinek más fog tetszeni. Tényeg csak annyi a dolgod, hogy a párodra figyelsz.
4/13 anonim válasza:
Úgy kell tartani a kezed, mint a Pókember, mikor hálót lő. Jobban nem tudom körül írni, bocs. 😅 A középső, meg a gyűrűs ujjadat kell becsúsztatni, és visszahajlítva gyorsan nyomkodni belül a hüvely falát a bejárat után rögtön. Garantált hatás. 👍
5/13 anonim válasza:
A legtöbb nőnél az ujjazás orgazmust nem vált ki. Kell hozzá a csiklót is stimulálni.
Többet érsz azzal, ha körkörösen, határozottan, ugyanakkor mégis finoman simogatod az ujjbegyeddel a párod csiklóját, vagy, ha már mindenképpen ujjazni akarod, beveted a nyelvedet is és a csiklóját ingerled vele.
6/13 anonim válasza:
#4-el értek egyet. Nálam is ez a jó technikai. Közvetlenül a bejáratnál. Ezért nem is értem, miért ez a farokhosszúsági verseny, amikor rövid ujjal is tökéletesen ugyanaz az eredmény.
#5 Csak annyiban módosítanám, hogy nekem egy hêtig lehetne a csiklót nyalni, simogatni. Ha nincs ujjazás, semmit nem érzek a csiklóból és ilyenformán nem is szeretem. Csak azzal nekem nulla. Sose mennék el úgy.
7/13 anonim válasza:
6# Valószínű te vagy az a kivétel, aki erősíti a szabályt. A legtöbb nőnek szüksége van az orgazmus eléréséhez, hogy a csiklója is ingerelve legyen.
8/13 anonim válasza:
#7 Úgy érted, minden nőnek szüksége volt arra, hogy szex közben a csiklóját is ingerelje? Hány nővel voltál?
9/13 anonim válasza:
#6 teljesen más érzés az ujjazás, és amit egy pénisz okoz. Teljesen értelmetlen összehasonlítani, más inger, más érzet. Egyáltalán nem ugyan az az eredmény, közel sem. Nőként ezt bizonyára tudod.
10/13 anonim válasza:
#9 Az én testemben tökéletes ugyanolyan érzésű orgazmust okoz. Mindkettő a G pontot ingerli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!