Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Milyen ujjazási technikát...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen ujjazási technikát ajánlotok?

Figyelt kérdés

jan. 1. 15:23
1 2
 1/13 VadApuci ***** válasza:
hívogató mozdulat ;)
jan. 1. 15:24
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Kinek milyen jön be, van aki nem is szereti.
jan. 1. 15:26
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Ne keress konkrét receptet, mert mindenkinek más fog tetszeni. Tényeg csak annyi a dolgod, hogy a párodra figyelsz.
 4/13 anonim ***** válasza:
73%
Úgy kell tartani a kezed, mint a Pókember, mikor hálót lő. Jobban nem tudom körül írni, bocs. 😅 A középső, meg a gyűrűs ujjadat kell becsúsztatni, és visszahajlítva gyorsan nyomkodni belül a hüvely falát a bejárat után rögtön. Garantált hatás. 👍
 5/13 anonim ***** válasza:
72%

A legtöbb nőnél az ujjazás orgazmust nem vált ki. Kell hozzá a csiklót is stimulálni.

Többet érsz azzal, ha körkörösen, határozottan, ugyanakkor mégis finoman simogatod az ujjbegyeddel a párod csiklóját, vagy, ha már mindenképpen ujjazni akarod, beveted a nyelvedet is és a csiklóját ingerled vele.

jan. 1. 15:57
 6/13 anonim ***** válasza:
78%

#4-el értek egyet. Nálam is ez a jó technikai. Közvetlenül a bejáratnál. Ezért nem is értem, miért ez a farokhosszúsági verseny, amikor rövid ujjal is tökéletesen ugyanaz az eredmény.

#5 Csak annyiban módosítanám, hogy nekem egy hêtig lehetne a csiklót nyalni, simogatni. Ha nincs ujjazás, semmit nem érzek a csiklóból és ilyenformán nem is szeretem. Csak azzal nekem nulla. Sose mennék el úgy.

jan. 1. 16:48
 7/13 anonim ***** válasza:
17%
6# Valószínű te vagy az a kivétel, aki erősíti a szabályt. A legtöbb nőnek szüksége van az orgazmus eléréséhez, hogy a csiklója is ingerelve legyen.
jan. 1. 16:57
 8/13 anonim ***** válasza:
#7 Úgy érted, minden nőnek szüksége volt arra, hogy szex közben a csiklóját is ingerelje? Hány nővel voltál?
jan. 1. 17:08
 9/13 anonim ***** válasza:
#6 teljesen más érzés az ujjazás, és amit egy pénisz okoz. Teljesen értelmetlen összehasonlítani, más inger, más érzet. Egyáltalán nem ugyan az az eredmény, közel sem. Nőként ezt bizonyára tudod.
jan. 1. 17:10
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
#9 Az én testemben tökéletes ugyanolyan érzésű orgazmust okoz. Mindkettő a G pontot ingerli.
jan. 1. 17:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!