Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, ti csináltatok már...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti csináltatok már ilyet a barátnőtökkel?

Figyelt kérdés
Mondjuk ketten egy fiút megaláznátok, meztelenül lenne előttetek, kinevetnétek stb...
dec. 31. 21:43
 1/4 Eric Griffin ***** válasza:
77%
Tényleg van olyan srác aki erre izgul?
dec. 31. 21:55
 2/4 A kérdező kommentje:
Igen, bar meg nem probaltam, de vicces lehet, hogy 2 spicces lany azt csinalhat velem, amit akar....
dec. 31. 21:57
 3/4 anonim ***** válasza:
0%
Engem elegge izgatna :D 23F
dec. 31. 22:19
 4/4 anonim ***** válasza:
49%

Hát én mint fiú ha egy lánnyal eljutok oda akkor valószínűleg van olyan viszony hogy nem mondana rosszat rám azért mert van pár "hibám". De most else jutnánk oda hogy meztelenül lásson ha olyan dolog állna fent ami kizáró ok lenne mert az ruhán keresztűl is látszik.

Egyébként hidd el ha rendes vagy szerintem ritka az olyan lány aki megbántana még akkor is ha élvezed. Van egy két csaj akik nagyszájúnak, bunkónak tűnnek de én normálisan bántam velük mindig és négyszemközt kijött hogy amúgy kedvesek, nem rossz lelkűek. Egy bizonyos "hibám" olyan rendesen reagálta le a lány hogy tényleg nagyon jól esett.

tegnapelőtt 00:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!