Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van aki már túl van ma este az első meneteken? Mi volt eddig?
Figyelt kérdés
dec. 31. 20:45
11/22 anonim válasza:
És még mindig alszik a férj,timeg ketten elvagytok?
13/22 anonim válasza:
12 nek Miér ? Mennyi idő kell ahhoz?
14/22 anonim válasza:
Igen ha egy ember berúgik az egész éjszaka alszik. Te ezt nem tudtamég kettő menet azóta meg volt már. Isteni volt.
15/22 anonim válasza:
Akkor elég gyorsan lővöldözik a fickó ;)
16/22 anonim válasza:
Szilveszteri buli után alkalmi pasival szexelrem
17/22 anonim válasza:
Jan Ti férfiak mondjátok ezt? Be sem ér a pöcs*tök a lukig már elmentek! Na látod az nem szex! Van sok irigy fráter e portálon!
18/22 Eric Griffin válasza:
Luk, berúgik, fráter... Kezdem elhinni hogy a fogatlan, 120 kilós, falusi nőt tényleg elkapta valami kiéhezett 16 éves
19/22 anonim válasza:
18 kérdésére bár a megadott adatokból következtetni lehet az élet koromra, de te kedves azt sem tudnád megoldani. Én 172 cm magas, szőke hosszú hajú, 44 éves csinosnak mondott hölgy vagyok és mindössze két fogam hiányzik ami pótolva van. Ja, és városban élek, egy 149 m2 es lakásban.Eddig úgysem léptem még félre, most igen, de ha a férjem vigyázott volna magára és nem rúg be, akkor biztos hogy ez nem történt volna meg.Ja és bíróságon fogalmazó vagyok. Sajnos a mai fiatal házasoknak 70-80 % a rendszeresen megcsalja a férjüket.Persze ezzel nem dicsekszenek.
20/22 Eric Griffin válasza:
1, semmilyen kérdést nem tettem fel.
2, semmit nem írtam a kordora vonatkozóan. Azt írtam elkapott valami kiéhezett 16 éves. Te ettől még lehetsz 44.
3, ha igaz a sztori, akkor még viccesebb hogy a férjed a hibás amiért berúgott. De ez még mindig büdös, hogy 5 óra alatt 6 menetet zavartak le rajtad úgy hogy a férjed aludt a saját otthonába. Persze, full valós hogy 6szor megbaszatttad úgy magad, hogy még nem csalatad még soha a férjed és közben gyakori kérdésekre járkáltál... :) Rajtam éppen Daddario lovagol miközben írok neked...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!