Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
27 éves nőként 2 szexuális partner csak az kevés?
Szia.
Szerintem a 2 partner elég. Gondolom hosszútávon mindent kipróbáltatok egymással, és ezzel a párral is maradandó, hasznos tapasztalatot szereztél. Én nem a számot nézem, hanem azt hogy mennyire intelligens, mennyire korrekt, és kölcsönösen megvan-e a tisztelet. Plusz ugye a kémia is számít.
Jófej, és intelligens nő vagy. Húzd ki magad! 🙏😊
Egyáltalán nem.
Ha te eddig csak két férfi iránt éreztél olyan vágyat, hogy szexelni szeretnél vele, akkor miért kellett volna további 3, 4, vagy 12 partner?
Egyáltalán nem biztos, hogy jobb az ágyban az a nő (vagy férfi) akinek többtucatnyi partnere volt. Persze lehet lepedőakrobata, de sok nagy nőcsábászról (vagy férfifalóról) hallottam már, aki szerette ugyan a szexet, de attól még nem értett hozzá.
:-)
És az, hogy 27 évesen két férfival volt dolgod, az nem jelent semmit. Lehet, hogy 54 évesen csak négy lesz, de az is lehet, hogy 14.
Nem létezik olyan mindenkire érvényes mérce, ami szerint X évesen ennyi, Y évesen meg annyi partnert "kell" felmutatni.
Ismertem lányt, aki 22 évesen már a tizenvalahanyadik partnerénél tartott, utána megismerkedett a jelenlegi kedvesével, aki aztán a férje lett és azóta csak ő létezik számára. (most már 40 is elmúlt)
Olyan is van, aki 30 vagy 40 vagy akár 50 éves kora után kezd el kalandozni. És az is rendben van.
Meg az is, ha megállsz itt és "boldogan éltek, amíg meg nem haltak."
:-)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!