Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 27 éves nőként 2 szexuális...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

27 éves nőként 2 szexuális partner csak az kevés?

Figyelt kérdés
Igazából nem tudom mit gondoljak. Sokan azt mondják jobb ha nem ment àt rajta a fél város. Mások szerint akkor nem tudunk elég tapasztaltak lenni és unalmas a szex velünk. Ti mit gondoltok erről? 17 éves koromban voltam az elsővel (kapcsolatban évekig) majd a másikkal 22 évesen (szintén 3 évig kapcsolatban). A kérdésemet nem azért tettek fel hogy ismerkedjek!! Kérlek ne írogassatok ismerkedős üzeneteket.
dec. 31. 15:07
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Szerintem nem kevés. Én 30 éves férfi vagyok, régóta kapcsolatban és csak vele szexeltem, senki mással soha. Szerintem későbbi kapcsolatban is inkább előny lehet, ha nem ment át rajtad egy teljes focicsapat cserejátékosokkal együtt.
dec. 31. 16:38
 12/18 mikeXxX ***** válasza:
Ez pont hogy jó hogy nem volt sok partnered és csak az az unalmas az ágyban aki nem nyitott aki soha semmit nem mer kipróbálni. 45f
dec. 31. 16:52
 13/18 anonim ***** válasza:
Kb egy idősek vagyunk, én a harmadik párommal vagyok már 6 éve. Ami működik, az működik, nem unalmas a szex, van elég talasztalatom (közös főleg). Relatíve mondhatjuk, hogy ez “kevésnek” számít, de az nem feltétlenül baj. Nekem borzalmasan kétszínű, amikor féfiak azt mondják, hogy ez micsoda érték. Ömm, nem, nem az, semmivel sem kevesebb az a nő, aki 20 vagy 50 férfival volt.
dec. 31. 17:12
 14/18 anonim ***** válasza:
35 éves vagyok. Férjnél. Ő a második szexuális partnerem 😂😂 Nem panaszkodik hogy unalmas lenne a szex még így 15 év után sem. Mindig új színt viszünk bele
dec. 31. 17:15
 15/18 BohócKolbász ***** válasza:
63%

Szia.

Szerintem a 2 partner elég. Gondolom hosszútávon mindent kipróbáltatok egymással, és ezzel a párral is maradandó, hasznos tapasztalatot szereztél. Én nem a számot nézem, hanem azt hogy mennyire intelligens, mennyire korrekt, és kölcsönösen megvan-e a tisztelet. Plusz ugye a kémia is számít.

Jófej, és intelligens nő vagy. Húzd ki magad! 🙏😊

dec. 31. 19:30
 16/18 anonim ***** válasza:
0%
Lennék a harmadik, nem bánnád meg ;)
dec. 31. 20:43
 17/18 anonim ***** válasza:
Normális a kettő ennyi idősen. Volt párom, akinek én voltam az első. Volt, akinek a nyolcadik. Egyikükkel ez volt jobb az ágyban, másikukkal az, de végső soron ugyanolyan volt mindkettővel.
jan. 1. 09:52
 18/18 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem.

Ha te eddig csak két férfi iránt éreztél olyan vágyat, hogy szexelni szeretnél vele, akkor miért kellett volna további 3, 4, vagy 12 partner?

Egyáltalán nem biztos, hogy jobb az ágyban az a nő (vagy férfi) akinek többtucatnyi partnere volt. Persze lehet lepedőakrobata, de sok nagy nőcsábászról (vagy férfifalóról) hallottam már, aki szerette ugyan a szexet, de attól még nem értett hozzá.

:-)

És az, hogy 27 évesen két férfival volt dolgod, az nem jelent semmit. Lehet, hogy 54 évesen csak négy lesz, de az is lehet, hogy 14.

Nem létezik olyan mindenkire érvényes mérce, ami szerint X évesen ennyi, Y évesen meg annyi partnert "kell" felmutatni.

Ismertem lányt, aki 22 évesen már a tizenvalahanyadik partnerénél tartott, utána megismerkedett a jelenlegi kedvesével, aki aztán a férje lett és azóta csak ő létezik számára. (most már 40 is elmúlt)

Olyan is van, aki 30 vagy 40 vagy akár 50 éves kora után kezd el kalandozni. És az is rendben van.

Meg az is, ha megállsz itt és "boldogan éltek, amíg meg nem haltak."

:-)

jan. 1. 17:03
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!