Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csak én gondolom úgy hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én gondolom úgy hogy sokat dob a test mérethez a pénisz méret aránya kinézet terén ?

Figyelt kérdés
Ezt úgy értem hogy én nekem a farkam 16-17 centi. Ami nem kicsi de nem is hatalmas még de azért már a nagy kategória talán, de annak is az alja. Szóval az átlag 14 centi feletti de az igazán nagy 18 centi alatti még. Viszont ehhez 176 centi vagyok ami nem alacsony még de azért nem is nagy magasság, olyan középmagasság talán. Na és szerintem ehhez a magassághoz már ez a méret is nagyon jól áll, szerintem egy 2 méter magas emberen a 20 centi nem tűnik akkorának mint rajtam a 16-17. Akkor else tudom képzelni hogy egy 180+ embernek átlag vagy kicsit az alatti mérete van mondjuk 12-15 centi között az mellettem tökre "aránytalannak" tűnne.
dec. 31. 08:37
 1/6 anonim ***** válasza:
65%
Kb. mint a lábfej mérete...
dec. 31. 08:41
 2/6 anonim ***** válasza:
63%

Valaki zárja vissza ezt a méretfetisisztát oda ahonnan szabadult.

De most jobban.

dec. 31. 08:50
 3/6 anonim ***** válasza:
és akkor én mit mondjak? 170cm vagyok 18centivel..
dec. 31. 09:15
 4/6 A kérdező kommentje:
Az még jobb.
dec. 31. 09:20
 5/6 anonim ***** válasza:
80%

Nem feltétlen ismerek én 167centis pasit 22centis fsszal

Meg 190 centis 14centissel

És még egy 190 centis 18 centivel

185 centis 16 centivel

De legalább igaz a mondás h kis ember nagy bottal jár

dec. 31. 09:24
 6/6 anonim ***** válasza:
5. Ezr rám is mondták már hogy kis ember nagy bottal jár! Mondjuk én 17 magas vagyok, 74kg. és kb. 17/5 farok. Szerintem nem túl nagy, de eddig minden csaj élvezte, mert ha ügyes és vonzó a csaj, akkor beton kemény, és kitartó!
dec. 31. 11:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!