Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, ez eleget hogy beteges de ne ítéljezzetek!?
Figyelt kérdés
Szoktatok nadrágon keresztül maszturbálni? Nem ejakulációig hanem egy kissebb orgazmusig?
Pl.: bárhol?
dec. 31. 05:57
1/10 ossia4444 válasza:
Igen vékony leggings nadrágban de csak otthon
2/10 A kérdező kommentje:
Szóval férfiak :D
dec. 31. 06:03
4/10 A kérdező kommentje:
Férfi vagyok... A kérdés pedig azért lett feltéve hogy felmérjem mennyire normális e ez...
dec. 31. 06:06
5/10 anonim válasza:
Anyádért nem tanultál meg helyesen írni.
6/10 anonim válasza:
Leggings férfiként? Te transz vagy nem hetero. Menj anyádba! Ótvaros köcsög.
7/10 anonim válasza:
Szerintem a beteges dolgok nem itt kezdodnek.
Amugy nem szoltam. Kis tinikent volt ilyen max.
8/10 mitnemondjak? válasza:
Ejakuláció nélkül nincs is orgazmusom... Szerintem akkor kiderül, hogy több mint 20 év után velem lesz a probléma. Én már élveztem el gatyába, kellemetlen, de ez is megtörténhet. Mint ahogy élvezett már el nő is bugyin keresztül ahogy simogattam. Annyi, hogy ezt nem csináltam bárhol. Talán a legkülönösebb hely, amikor aludtak a szobában egy bulin, aztán kidőlt az akkori csajom is és nem volt kedvem kimenni, de viszont nagyon kanos voltam.
9/10 A kérdező kommentje:
Bocs tényleg elírtam... Betört a 200 ezres kijelzőm és anyukám nem fizette még ki a csere díjat...
5 ös...
8 as igazából ha élvezni tudsz ejakuláció nélkül akkor azt a férfiaknál talán multiorgazmusnak vagy valami ilyeminek nevezik...
dec. 31. 07:04
10/10 anonim válasza:
Pasiknak nincs olyan h kisebb orgazmus ondó ürítés nélkül
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!