Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Valaki feküdt már le nagymamáv...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valaki feküdt már le nagymamával fiatalként?

Figyelt kérdés

Engem nagyon vonz a téma. Kiváncsi vagyok, hogy milyen élmény lehet.

Esetleg tapasztalatok?

dec. 30. 23:20
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
38%
Bezarnàlak kisem engednélek.
dec. 30. 23:22
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
5-6 évesen mindég lefeküdt velünk a nagyi, csak úgy aludtunk el...
dec. 30. 23:25
 3/11 anonim ***** válasza:
A sajátjával ?
dec. 30. 23:51
 4/11 A kérdező kommentje:

Nem sajáttal, az undorító dolog

Inkább úgy fogalmaznám, hogy nagymama korú nővel.

Azt nem gondoltam volna, hogy ez ennyire félre érthető…

dec. 30. 23:54
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
24 évesen volt meg egy akkor 60+ prosti. Kb az nagymama kor
tegnapelőtt 00:05
 6/11 anonim ***** válasza:
67%
18. szülinapi ajándék volt a növéremtöl egy 55....60 közötti prosti (Elöre megmondta, csak ennyire van pénze, de ha akarom helyette kaphatok más ajándékot is. Ez volt a választásom, és nagyon jo választás volt:-)
tegnapelőtt 00:35
 7/11 anonim ***** válasza:

Most azért az sem mindegy, hogy 18 évesen szült a mama, majd lánya 20 évesen, és akkor a mama 40 éves egy 2 éves kisgyerek nagyanyja, vagy pedig 60-65 éves a néni.

Előbbinél egyértelmű, hogy szívesen... Utóbbinál pedig nyilván van az a pénz, amiért bevetem magam, és akkor összetűz 😁

Azt hiszem 40 felettivel nem voltam még. Bár egyik anyuka lehet már ott körül volt, de nem volt elhízva vagy ilyesmik

tegnapelőtt 01:37
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
19 évesen b.sztam meg egy 55 éves nőt,pontosabban a haverom muterját..rohadt jó volt..sokáig kúrogattam sunyiba,amíg le nem buktunk..oltári nagy balhé lett belöle.
tegnapelőtt 02:06
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

20 éves voltam mikor egy 60 éves nőt kurtam rendszeresen. Nagyon jól tartotta magát mert világ életében sportolt, fiatalos is volt. A kisebbik lányával jártam akkoriban és nyáron náluk voltam egész végig, szinte ott laktam a nyári szünetben. Miközben a barátnőm nyári munkán volt a tescoban, addig dugtunk az anyjával.

Egyszer előbb hazajött mert rosszul érezte magát munka közben, mi meg nem számítottunk rá és ránk nyitott miközben hátulrol toltam az anyját.

tegnapelőtt 03:12
 10/11 mitnemondjak? ***** válasza:
Egyszer dugtam meg egy 60 évest huszonévesen, nem volt rossz, csak kicsit zavart az elfáradt bőr, és az élvezés után szégyelltem magam. Addig volt kellemes amíg kényeztettük egymást, és nem minden pózban volt kényelmes az öreg nunesz sem, szóval próbálgatni kellett. A szex után nem éreztem vágyakozást következő menethez, kicsit ittam is, nem egy jó emlék, de izgató volt, mert nem mindennapi dolog, de semmi egyéb. Viszont jól gondold át.
tegnapelőtt 07:26
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!