Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki feküdt már le nagymamával fiatalként?
Engem nagyon vonz a téma. Kiváncsi vagyok, hogy milyen élmény lehet.
Esetleg tapasztalatok?
Nem sajáttal, az undorító dolog
Inkább úgy fogalmaznám, hogy nagymama korú nővel.
Azt nem gondoltam volna, hogy ez ennyire félre érthető…
Most azért az sem mindegy, hogy 18 évesen szült a mama, majd lánya 20 évesen, és akkor a mama 40 éves egy 2 éves kisgyerek nagyanyja, vagy pedig 60-65 éves a néni.
Előbbinél egyértelmű, hogy szívesen... Utóbbinál pedig nyilván van az a pénz, amiért bevetem magam, és akkor összetűz 😁
Azt hiszem 40 felettivel nem voltam még. Bár egyik anyuka lehet már ott körül volt, de nem volt elhízva vagy ilyesmik
20 éves voltam mikor egy 60 éves nőt kurtam rendszeresen. Nagyon jól tartotta magát mert világ életében sportolt, fiatalos is volt. A kisebbik lányával jártam akkoriban és nyáron náluk voltam egész végig, szinte ott laktam a nyári szünetben. Miközben a barátnőm nyári munkán volt a tescoban, addig dugtunk az anyjával.
Egyszer előbb hazajött mert rosszul érezte magát munka közben, mi meg nem számítottunk rá és ránk nyitott miközben hátulrol toltam az anyját.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!