Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anális szex közben el lehet menni?
Sziasztok! Anális szex közben el lehet menni? Nekem nagyon nehezen jön össze az orgazmus, általában csak akkor, ha önkielégítek. Popsiba még nem próbáltam, se foglalkoztat a téma. Nagyon zavar, hogy szex közben nem sikerül elmennem, lehet hogy análisan sikerülhetne?
(20/N)
Igen, persze.
Sok lány izgatja magát közben és a két inger egyszerre orgazmushoz vezet, de van olyan lány is, aki el tud élvezni más terület ingerlése nélkül is.
Végbeleden keresztül nyomást gyakorolnak a hüvely falra szóval ellehet èlvezni. De az orgazmus. Nem a végbeledben jön létre hanem hüvelyben és a csiklón
N
Csak magától az anális ingerléstől nem, viszont gyakran van olyan - mind maszturbálás, mind pedig szex közben -, mikor érzem, hogy nagyon ott vagyok már a közelében, de egyszerűen nem tudok átlendülni egy beragadt holtponton, ilyenkor mindig az anális ingerléssel kombinálva sikerül csak elérni az orgazmust.
Anális szex közben pedig simán el lehet jutni, csiklóingerlés mellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!