Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Anális szex közben el lehet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Anális szex közben el lehet menni?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Anális szex közben el lehet menni? Nekem nagyon nehezen jön össze az orgazmus, általában csak akkor, ha önkielégítek. Popsiba még nem próbáltam, se foglalkoztat a téma. Nagyon zavar, hogy szex közben nem sikerül elmennem, lehet hogy análisan sikerülhetne?

(20/N)

dec. 30. 22:57
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
91%
Van olyan aki análisan is eltud menni, van aki meg csak úgy, de nem túl gyakori.
dec. 30. 22:59
 2/11 anonim ***** válasza:
89%

Igen, persze.

Sok lány izgatja magát közben és a két inger egyszerre orgazmushoz vezet, de van olyan lány is, aki el tud élvezni más terület ingerlése nélkül is.

dec. 30. 23:05
 3/11 anonim ***** válasza:
90%
Csak popsiban én nem tudok. De nem állítom, hogy lehetetlen. Nálam olyan érzés, hogy érzem közelít, de egy ponton nem jutok tovább. Végig kellemes, de nem tudok elmenni csak úgy. Olyankor izgatom a csiklóm.
dec. 30. 23:30
 4/11 anonim ***** válasza:
73%
Adottság kérdése, van aki ugyanúgy élvezi, mint punciba, van aki annyira nem, de jó neki, van akinek kellemetlen és van olyan is, akinek nem kellemes, fáj.
tegnapelőtt 00:33
 5/11 anonim ***** válasza:
0%
El. Akkor a seggdugo pasi hoppon marad:-)
tegnapelőtt 00:59
 6/11 anonim ***** válasza:
73%
Igen, lehet. Voltam csajjal, aki erről beszámolt. De én nem analoztam vele.
tegnapelőtt 01:41
 7/11 Oldfire ***** válasza:
0%
A kijárat nem bejárat. Szerintem a párod ügyetlen.
tegnapelőtt 06:16
 8/11 anonim ***** válasza:
Igen, előfordul hogy csak análtól élvezek el. Ha úgy nem akkor a csiklóm izgatásával mindig van orgazmusom közben.
tegnapelőtt 09:23
 9/11 anonim ***** válasza:
58%

Végbeleden keresztül nyomást gyakorolnak a hüvely falra szóval ellehet èlvezni. De az orgazmus. Nem a végbeledben jön létre hanem hüvelyben és a csiklón

N

tegnapelőtt 10:26
 10/11 anonim ***** válasza:
58%

Csak magától az anális ingerléstől nem, viszont gyakran van olyan - mind maszturbálás, mind pedig szex közben -, mikor érzem, hogy nagyon ott vagyok már a közelében, de egyszerűen nem tudok átlendülni egy beragadt holtponton, ilyenkor mindig az anális ingerléssel kombinálva sikerül csak elérni az orgazmust.

Anális szex közben pedig simán el lehet jutni, csiklóingerlés mellett.

tegnapelőtt 11:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!