Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Tényleg ennyire gáz ha én...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ennyire gáz ha én szexuális vonzalmat érzek az idős nők iránt?

Figyelt kérdés

Nagyon fiatal srác vagyok (már papíron felnőtt), de nekem mondhatni ez a “fétisem” és nagyon gáznak érzem és kb sajnos megvalósíthatatlannak.

50-60 pluszos korosztály az akikért különleges szexuális vonzalmat érzek.

Erről nem merek senkinek sem beszélni, mert 100% hogy elítélnének érte.

Sajnos szerintem női részről is elítélendő az ha valaki nagyon fiatallal fekszik le. Plusz nem hinném, hogy vannak olyan nők akik belemennének ekkora kor különbséggel a szexbe…

Kicsit elvesztve érzem magam, hogy én nem vagyok normális.

Kérlek ne savazzatok a kommentekben, de őszintén leírhatjátok a véleményeteket normális keretek között. Nem fogok megsértődni

dec. 30. 15:08
 1/10 anonim ***** válasza:
65%
A faszt, sőt az az atomszexi kategória.
dec. 30. 15:11
 2/10 anonim ***** válasza:
63%
Én meg az idősebb férfiak iránt. Biztos fogsz rá találni partnert. A feleséged valószínűleg nem nagymama lesz majd, de előtte kalandozhatsz kicsit.
dec. 30. 15:12
 3/10 anonim ***** válasza:
58%

Pont annyira gáz mint az hogy én meg a fiatal lányokat tartom vonzobbnak mint a korosztályomat! Pont ilyen előítélettel mint ahogy leírtad

50f

dec. 30. 15:13
 4/10 anonim ***** válasza:
79%
Amig két felnőtt, beszámítható ember kölcsönösen belemegy valamibe, addig én nem ítélkezek. Azért azt én megjegyezném, hogy vannak dolgok, amik fantázia szinten jónak tűnnek, de aztán lehet, hogy amikor a 60 éves Marika néni először letolja a bugyit, átgondolod az életed. Szerintem sok idősebb hölgy lehet, akik vágynának erre, csak nem mernek lépni. Ahogy te sem tudod merre kellene elindulni. Nekem egy random tippem van: facebook társkereső csoportok. Nekem feldobott egyet múltkor, teljesen nyitott volt, én 40+os. Ez a korosztály sokka inkább használ facebookot, szerintem megérheti körülnézni.
dec. 30. 15:21
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem volt olyan kolléganőm, aki 58 évesen találkozgatott egy 29 évessel. Hát, nem túl vonzó hölgy volt. Vagyis a maga szintjén ápolt, de na...jó volt nekik, azt mondta. Neten kavarodtak össze.
dec. 30. 15:24
 6/10 A kérdező kommentje:

Mondjuk így jobban belegondolva, igen, biztos van a másik fél részéről is ilyen ember, de gondolom ritka és ő maga sem meri bevallani magának, mégha titkon szeretné is.

Azt meg, hogy hol kéne összefutni olyannal akiknek oda-vissza ugyan az a cél azt nemtudom. Kell egy egy nagy szerencse hozzá…

Azért még bizok benne hátha rámmosolyog.

Viszont ezt a továbbiakban is titokban tartom mások elől

dec. 30. 18:01
 7/10 anonim ***** válasza:
Semmi baj nincs ezzel. Én is szeretem a 60+ős duci logo csöcsű nagy seggű nagyikat😍
dec. 30. 21:13
 8/10 SzoptimuszFővezér ***** válasza:
64%
Ha 30-40et mondtál volna, akkor még meg is értenélek.
dec. 30. 22:25
 9/10 A kérdező kommentje:

Valaki a vékony nőket szereti, valaki a ducikat, valaki a fiatalokat stb…

Nekem ez jutott, hogy az idősek vonzanak és mozgatják meg a fantáziám. Ez van, ezzel nem tudok mit csinálni 🤷‍♂️

dec. 30. 22:38
 10/10 anonim ***** válasza:
Tudsz találni szerintem itt is lesz néha emeld ki tuti hogy találsz!!!
dec. 31. 09:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!