Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok! A szemetekben a pasi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! A szemetekben a pasi akinek kicsi a farka csak amolyan béta-pasi? Írjatok kort is!

Figyelt kérdés
dec. 29. 18:17
 1/9 anonim ***** válasza:
17%
Nem, ha van pénze és ad is belőle.
dec. 29. 18:19
 2/9 anonim ***** válasza:
86%

12cm volt az uccsó exemnek

Funkcióját el látta

Szaporításra is alkalmas volt a dingdongja

dec. 29. 18:22
 3/9 anonim ***** válasza:
15%
#2 hogyan vagy ellátva cs@csökkel?
dec. 29. 18:33
 4/9 anonim ***** válasza:
29%
A nőknek 16 cm alatt már kicsinék számít. Még jó hogy nekik nincs ilyen gondjuk nőként. A mellük akkor is szexi ha kicsi.
dec. 29. 18:38
 5/9 anonim ***** válasza:
44%
3as vannak mié
dec. 29. 18:40
 6/9 anonim ***** válasza:
88%

Mindig a méret..

a nőkkel mi a helyzet?

Volt olyan csaj akinek 10 cm fért be mer már elérte a méh száját és kellemetlen volt neki.

Volt akinek pár cm hiányzott hogy teljesen berakjam.

Hiába volt 17cm sosem tudtam rendesen megdugni.

dec. 29. 18:45
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
33 vagyok. Huszonévesen még próbálkoztam velük. Ma már akkor se kéne ekkora ha nem lenne nagyobb.
dec. 29. 20:35
 8/9 anonim ***** válasza:
67%

12 cm-rel is lehet valaki alfa. Sok minden függ a technikától és az érzelmektől.

kor

dec. 29. 20:37
 9/9 anonim ***** válasza:
90%
Az egyik cimbimnek 12 körül volt (többes szituban láttam) mégis olyan kisugárzása, fellépése, határozottsága volt hogy "vezérbika" volt a társaságban. Nem a pélóméreten múlik kit látnak a nők alfahímnek vagy sem.
dec. 29. 20:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!