Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők! Milyen pózban veszítetted el a szüzességedet?
Figyelt kérdés
dec. 29. 12:43
A kérdező szavazást indított:
Misszionárius gumi nélkül
Kutya gumi nélkül
Lovagló gumi nélkül
Oldalról fekve gumi nélkül
Beleülés gumi nélkül
Misszionárius gumiban
Kutya, gumiban
Lovagló gumiban
Oldalról fekve gumiban
Beleülés gumiban
16 szavazat
1/5 anonim válasza:
Beleültem akkor még gumiban. Talán nem volt a legjobb ötlet de elragadott a pillanat smároltunk az erkélyen a székben este egyberuha volt rajtam szóval csak lehúztam a nadrágját gumit fel bugyi félre és elkezdtem mozogni fel le.
2/5 anonim válasza:
Személyes tapasztalat: akkori exem rábeszélt, hogy könnyebb, ha bele ülök. Ő idősebb és tapasztaltabb volt, volt már előttem is szűz barátnője. Rossz élmény volt, kellemetlen volt az egész. Utólag persze tudom, hogy szar volt az ágyban úgy átalában is, de ez különösen hülye ötlet volt. Mintha így rám tette volna a felelősséget, hogy oldjam meg. Mondom, biztos van, akinek ez működik. Nekem rossz ötletnek tűnt, de megpróbáltam, nem is sikerült. Végül misszionáriusban, gumival sikerült. Így sokkal jobb volt, így kellett volna alapból nekiállni.
3/5 anonim válasza:
A bele ülés nagyon szar egy szűz lánynak
4/5 anonim válasza:
Misszionárius, és gumival, utána kutya és lovagló, szerintem is nagyon rossz elsőre beleülni.
5/5 anonim válasza:
Lehet tudni hogy a férfi nagyon béna ha azt mondja ülj bele egy szűz lánynak és csinálj velem amit akarsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!