Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csajok, nektek bejön, ha a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok, nektek bejön, ha a pasi csak nyalni akar? Írjatok kort is, légyszi!

Figyelt kérdés
dec. 29. 10:54
 1/9 anonim ***** válasza:
84%
Ha úgy adódik, hogy csak nyalni szeretne, nem leszek semmi jónak az elrontója... :) De ha a kérdés arra irányult, hogy az egész kapcsolatom belül kizárólag nyalás lenne, az kevés. Egyrészt kell a változatosság, másrészt én is szeretek adni.
dec. 29. 11:06
 2/9 anonim ***** válasza:
Kor.
dec. 29. 11:34
 3/9 anonim ***** válasza:
67%
#1 válaszoló hozzáállása nagyon tetszik. Szívesen meginnék vele egy kávét, ha rámír ^_^
dec. 29. 11:40
 4/9 anonim ***** válasza:

Nem jön be. A sok nyalakodás a kisfarkúak és gyorstüzelők mániája. Szóval felejtős.

Nem mondom, hogy nem jó a nyalás, de pasi a farka miatt kell! Nyalni tud a barinőm is, jobban mint bármelyik pasi.

dec. 29. 12:39
 5/9 anonim ***** válasza:
#4! Az átlagnál nagyobb a farkam de nyalni is szeretek! Bocsi! F.
dec. 29. 12:41
 6/9 anonim ***** válasza:

5

Csak olvasni nem tudsz. Bocsi..

dec. 29. 12:43
 7/9 anonim ***** válasza:

4-es! Ez amit mondasz, tipikus biszex köntösbe bújtatott szexista mantra. Eleve mi alapján állítod, hogy a barinőd bármilyen pasinál jobban tud nyalni, mikor nem is tudod pl. én mit tudok.

Oké szűz vagy, és talán genderfóbiás is. Vagy lehet leszbikus vagy, legalábbis nagyon úgy tűnik a válaszod alapján. Csak annyit had kérjünk már a korrektség jegyében, hogy válaszd külön a fantáziáidat tapasztalataidtól.

dec. 29. 12:47
 8/9 anonim ***** válasza:
54%

7

Kisgyerekek és éretlen pasik fantáziálnak itt, nyilván te is köztük vagy, ezért vélelmezed másról is. Amit írtam tapasztalat. Ha elhiszed oké, ha nem hiszed én azt is leszarom. Tipik szűklatókörű ostoba reakció ha nem tetszik egy komment, akkor az íróját savazni kell. Szánalmas.

dec. 29. 12:53
 9/9 anonim ***** válasza:
8-as! Inkább legyen olyan szűk látóköre valakinek, sem mint olyan szüzlátókörű legyen, mint te. Fölényeskedéssel nem igazolod magad, csaxólok 🐸
dec. 29. 13:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!