Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, nektek bejön, ha a pasi csak nyalni akar? Írjatok kort is, légyszi!
Nem jön be. A sok nyalakodás a kisfarkúak és gyorstüzelők mániája. Szóval felejtős.
Nem mondom, hogy nem jó a nyalás, de pasi a farka miatt kell! Nyalni tud a barinőm is, jobban mint bármelyik pasi.
4-es! Ez amit mondasz, tipikus biszex köntösbe bújtatott szexista mantra. Eleve mi alapján állítod, hogy a barinőd bármilyen pasinál jobban tud nyalni, mikor nem is tudod pl. én mit tudok.
Oké szűz vagy, és talán genderfóbiás is. Vagy lehet leszbikus vagy, legalábbis nagyon úgy tűnik a válaszod alapján. Csak annyit had kérjünk már a korrektség jegyében, hogy válaszd külön a fantáziáidat tapasztalataidtól.
7
Kisgyerekek és éretlen pasik fantáziálnak itt, nyilván te is köztük vagy, ezért vélelmezed másról is. Amit írtam tapasztalat. Ha elhiszed oké, ha nem hiszed én azt is leszarom. Tipik szűklatókörű ostoba reakció ha nem tetszik egy komment, akkor az íróját savazni kell. Szánalmas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!