Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pénisz méretes kérdéseket melegek vagy szűzek szokták inkább kiírni?
Figyelt kérdés
tegnap 20:02
2/11 anonim válasza:
Mivel most őszinteségi rohamom van, bevallom én is szoktam írni ilyen kérdést, és se szűz, se meleg nem vagyok.
Egyszerűen trollkodok, annyit amennyi a csövön kifér.
😂😂😂
3/11 anonim válasza:
#2: De miért? A tiéd kicsi, és ez frusztrál?
5/11 anonim válasza:
Hé, ne szóljátok már le ezeket a kérdéseket! :D A kategória fele ezekből áll.
6/11 anonim válasza:
Egyik sem. Unatkozó emberek, akik hergelni akarnak.
8/11 anonim válasza:
Egyik sem. A kisfarkúak és a hergelők. De sokszor tettetik magukat szűzeknek.
9/11 anonim válasza:
Pont hogy olyanok írják akiknek amúgy nagy, mondjuk 18 centi viszont semmi más előnyük sincs az életben. Nullák kinézetre, belsőre, az élet minden területén. De ezt az egy előnyüket próbálják itt kiélni, azért magyarázzák hogy 18 alatt nem lesz jó egy nőnek se hogyha például olvassa egy 15 centis férfi aki amúgy mindenben jobb mint ők hátha annak elveszik az önbizalmát.
10/11 anonim válasza:
Lehet a kérdésből érezni ki írta ki. Ki az aki tényleg még teljesen tapasztalatlan és bizonytalan magában s ki az aki csak trollkodik (mintha attól neki több nője lenne ha másokon élcelődik).
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!