Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csajok, ha a pasitok ilyennel...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok, ha a pasitok ilyennel állna elő, hogy reagálnátok?

Figyelt kérdés
Arra gondoltam, hogy kezdenènk egy közös zuhannyal, közben smarolnánk, tapi, simi, elkezdenèlek ujjazni, majd közben nyalnálak pár percig, utána valtanánk és elkezdenèl szopni te is, utána át mennénk az ágyra, és folytatnánk 69-be, nyalnám a popsid is, és közben ujjaználak. A befejezést 69-be szeretném, tele élveznèm a szád, majd utána rám ülnél és elkezdenènk smárolni, adnád át a ge..t majd én adnám át vissza neked és a szádba csorgatnám, és nyelnèd lee:)
tegnap 22:14
 1/8 anonim ***** válasza:
95%
Kicsit röhejesnek tartanám, hogy ennyire előre eltervezi, ahelyett, hogy egyszerűen elkezdjük, majd szépen afelé tereli a dolgokat és ahol kell, ott kiegészítené konkrét szavakkal, hogy mi legyen. Elvenné a varázsát a dolognak, ha leültetne és ezt így elmagyarázná.
tegnap 22:16
 2/8 anonim ***** válasza:
78%

Ez elég gusztustalanul hangzik, feldobná az ötletet, szerintem nem nagyon húznám az időt, hamar közölném vele, hogy nekem valóban hetero pasi kell.

Nem pazarolnám az időmet ilyenekre. K.U.K.A.

tegnap 22:18
 3/8 A kérdező kommentje:
De maga a szitura gondolok 🤣
tegnap 22:19
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Engem egyik irányba se vonzanak az anális dolgok, illetve ez a hógolyózás sem az én világom. Ezek nélkül ideális.

(#1)

tegnap 22:21
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Mondatról mondatra kellemetlenebb lett.
tegnap 22:27
 6/8 anonim ***** válasza:

én próbáltam chaten anno ilyen szövegekkel játszani másokkal, elveszti az illúziót hogy nagyon sok srácnak nincs kreativítása a szövegkörnyezetre.. mindig ismétlődött amit írtak és kevés fantázia volt benne.. mondjuk itt van, de a g.ci szót is le lehetne írni "könyves" megfogalmazásban hogy ne legyen proli:

testnedv

ma 04:11
 7/8 anonim ***** válasza:

jaaa hogy ezt nem irni akarod hanem megtenni? Melyik póz hány perces? 😅 Arra nincs terv? 😆

Amúgy az eleje bejön, a legeslegvége nem jön be, ahhoz eléggé tüzes hangulatba kellene hoznod hogy ebbe belemenjek

L

ma 04:16
 8/8 Eric Griffin ***** válasza:
Ennyire megbántott a válaszom, hogy jelentetted fingszagolgató?
ma 11:15

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!