Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, ha a pasitok ilyennel állna elő, hogy reagálnátok?
Ez elég gusztustalanul hangzik, feldobná az ötletet, szerintem nem nagyon húznám az időt, hamar közölném vele, hogy nekem valóban hetero pasi kell.
Nem pazarolnám az időmet ilyenekre. K.U.K.A.
Engem egyik irányba se vonzanak az anális dolgok, illetve ez a hógolyózás sem az én világom. Ezek nélkül ideális.
(#1)
én próbáltam chaten anno ilyen szövegekkel játszani másokkal, elveszti az illúziót hogy nagyon sok srácnak nincs kreativítása a szövegkörnyezetre.. mindig ismétlődött amit írtak és kevés fantázia volt benne.. mondjuk itt van, de a g.ci szót is le lehetne írni "könyves" megfogalmazásban hogy ne legyen proli:
testnedv
jaaa hogy ezt nem irni akarod hanem megtenni? Melyik póz hány perces? 😅 Arra nincs terv? 😆
Amúgy az eleje bejön, a legeslegvége nem jön be, ahhoz eléggé tüzes hangulatba kellene hoznod hogy ebbe belemenjek
L
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!