Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan pasi aki ezt elviselné?
Szóval a spermaja nem érhet hozzam mert súlyos irritaciót okoz. Ezért mindig gumiba kell szexelni. Es rám sem élvezhet mert par perc utan tiszta piros égető viszkető lesz a helye. Spontan nem lehetek terhes sem csak művi úton.
Amúgy szeretem a szexet mindenféle normalis módon. És rendes párkapcsolatra vágyom.
Én igen, nekem ez nem jelent terhet.
Empatikus, elfogadó, megértő vagyok.
Elviselhető, ha az előváladék nem okoz gondot, akár gumi nélkül is mehet, megszakítással persze.
Én biztos nem tudnám elviselni, mivel nekem elég élvezetes a partnerben, partnerre elmenni. Viszont vannak olyan férfiak akiknél a gumi alap, akár kapcsolatban is!
Egyéb testnedvekkel is gond van? Pl nem lehet csókolni, nyalogatni? Ha a kezetek összeizzad, vagy bármi ilyesmi történik arra is hasonlóan reagál a tested?
Van akiknek nem, van akiknek igen.
Azt mondom, nem árt ezt még az elején tisztázni.
1. Ha meg elelvezes elott tortenik nem gond. Cseregumi.
Ha elelvezes utan akkor vagy 2 hetig szenvedhetek es szteroidozhatok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!