Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Van olyan pasi aki ezt elviselné?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan pasi aki ezt elviselné?

Figyelt kérdés

Szóval a spermaja nem érhet hozzam mert súlyos irritaciót okoz. Ezért mindig gumiba kell szexelni. Es rám sem élvezhet mert par perc utan tiszta piros égető viszkető lesz a helye. Spontan nem lehetek terhes sem csak művi úton.

Amúgy szeretem a szexet mindenféle normalis módon. És rendes párkapcsolatra vágyom.

tegnap 12:09
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
És ha kiszakad a gumma? 😱
tegnap 12:12
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Baszki, ez ám szívás. De nem a világ vége simán megoldható.
tegnap 12:21
 3/12 anonim ***** válasza:
91%
Persze. Vannak olyan pasik, akiknek más dolgok is fontosak, nem csak az, hogy hova verik.
tegnap 12:21
 4/12 anonim ***** válasza:
75%

Én igen, nekem ez nem jelent terhet.

Empatikus, elfogadó, megértő vagyok.

tegnap 12:35
 5/12 anonim ***** válasza:
25%

Elviselhető, ha az előváladék nem okoz gondot, akár gumi nélkül is mehet, megszakítással persze.

Én biztos nem tudnám elviselni, mivel nekem elég élvezetes a partnerben, partnerre elmenni. Viszont vannak olyan férfiak akiknél a gumi alap, akár kapcsolatban is!

Egyéb testnedvekkel is gond van? Pl nem lehet csókolni, nyalogatni? Ha a kezetek összeizzad, vagy bármi ilyesmi történik arra is hasonlóan reagál a tested?

tegnap 12:36
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Én nőként preferálom az óvszert a többi fogamzásgátló eszközzel szemben, volt már kapcsolatom, amiben ez teljesen okés volt, szóval szerintem ez nem annyira para.
tegnap 12:45
 7/12 anonim ***** válasza:
Nekem nincs ezzel problemam.
tegnap 13:39
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Nincs ezzel gondom. Az óvszer amúgy is teljesen alap nálam. Az, hogy nem élvezhetnék rád, háát ez legyen a legnagyobb probléma a kapcsolatban :) Simán tudnék ehhez a dologhoz alkalmazkodni.
tegnap 13:42
 9/12 anonim ***** válasza:

Van akiknek nem, van akiknek igen.

Azt mondom, nem árt ezt még az elején tisztázni.

tegnap 14:50
 10/12 A kérdező kommentje:

1. Ha meg elelvezes elott tortenik nem gond. Cseregumi.

Ha elelvezes utan akkor vagy 2 hetig szenvedhetek es szteroidozhatok

tegnap 14:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!