Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok akik pénzért árulják a szüzességüket?
Figyelt kérdés
Hol lehet az ilyeneket megtalálni? Régi vágyam, hogy elvegyem egy nő szüzességét, de sajnos fiatalon nem jött össze, így 40 felett meg már nem olyan triviális.tegnap 08:44
2/12 anonim válasza:
40 éves szüzeknél biztosan nagyobb esélyed lenne, mint a 18 éveseknél.
3/12 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy túl elfoglalt vagyok tinilányokat csábítgatni, lehet, hogy előbb-utóbb a nagy számok törvénye alapján menne, de egyszerűen időm nincs erre.
tegnap 08:59
4/12 anonim válasza:
Sok időded elveszi az asszony és a kölykök, mi?
5/12 anonim válasza:
#3 jajj te szegény mindjárt megsajnállak 🤣
6/12 anonim válasza:
Én még az vagyok, 19 l, kaptam már 2 milliós ajánlatot is!
7/12 anonim válasza:
Nonszensz dolog ebből üzletet csinálni!
Engem undorít ez a gondolat, pedig én is vágynék az elsőre, csak én érzelmekkel szeretném.
8/12 anonim válasza:
#7 vagyok.
Erre a privát üzenetre szeretnék reagálni:
"Pedig sokkal kellemesebb egy tapasztalt pasival elveszíteni, pláne ha még fizet is érte."
Miért, te talán éltél már ilyen lehetőséggel?
Én nem vagyok benne biztos, hogy ez jó példa!
9/12 anonim válasza:
Szívesen támogatnék egy lányt anyagilag, ha néha kapható lenne erre arra, de sajnos nincs ilyen lány.... 28/F
10/12 anonim válasza:
Sok lány van, kevés a pénz. Toldd meg két nullával a heti zsebpénz összegét és máris nem fog kelleni itt siránkoznod!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!