Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, szeretitek ha szátokba...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, szeretitek ha szátokba élvez a férfi?

Figyelt kérdés

dec. 27. 08:29
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Szeretem. Csak a férjemmel csináltam eddig. Szeretek előtte sziporkáznim. Persze pofimra is enged bőven
jan. 11. 11:48
 22/23 anonim ***** válasza:

19

hát nem tudom.. egy részem akarta

másik részem úgy gondolta hogy mit tudok én nyújtani egy 35 körüli nőnek? 22-23 évesen :D meg 300 km re lakott kb.

az tuti hogy ha fele igaz volt annak amit mondott hogy kiveszünk egy barlangot erre a célra 1 estére rommá lovagolt volna.. és lett volna egy jó élmény.

Még azt is mondta hogy " a férjem is megcsal sztem 2-3 szor biztosan, szóval én is kicsit mulatok, és most veled akarok, ha van vonzalom a többi jön magától"

de egy ilyen kiéhezett milfnek azért sztem nem könnyű megfelelni az ágyban.

jan. 11. 19:03
 23/23 anonim ***** válasza:

Hogy mit tudtál volna nyújtani neki, azon felesleges filózni. Falloszot meg ondót akart. Azt meg tudtad volna adni neki. Meg lehet, hogy imponált (volna) neki, hogy egy ifjú titán rommá tolja.

B verzió: Ez se tudod meg, hogy így volt-e, de.... túl szép, hogy igaz legyen. Ha annyira kukira meg ecire vágyott, miért 300km-ről akart szert tenni ezekre? Helyben vagy közelebb is tuti talált volna vitaminforrást. Ill. az is lehet, hogy vmi átverés lett volna. Kérdés, mennyi infót osztottal meg magadról a szexuális fantáziákon s vágyakon kívül. Siman lehet, hogy odacsalt volna s ott szépen kirabolnak vagy ilyesmi. Ez is egy elmélet. Nem árt azért óvatosnak lenni.

Mindezzel együtt, ha hasonló vagy más kaland adódhat s nem vagy párkapcsolatban, akkor ne fogd vissza magad, menj s tedd meg, amit "megkövetel a haza", de azért légy óvatos s körültekintő! :)

jan. 14. 10:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!