Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szexeltetek már házas emberrel?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szexeltetek már házas emberrel?

Figyelt kérdés
Nem a saját házastársatokra gondolok.
dec. 27. 08:06
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
igen... munkatársam felesége volt.. én 22 voltam ő 44
dec. 27. 09:08
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

A probléma ott van, ha a házastársa nem tud róla, hogy máshol keresi a szexet, és/vagy hazudik arról, hogy házas-e.

Igen, rengeteg élethelyzet van. A leggyakoribb viszont még mindig az, hogy egyszerűen csak hazudoznak, mert félrekúrogatni izgalmas.

dec. 27. 09:14
 13/22 anonim válasza:
76%
Van aki szerint vonzóbb egy férfi ha van párja, mint aki egyedülálló.
dec. 27. 09:21
 14/22 anonim ***** válasza:
52%
Nem. Arra meg ha valaki félrekúr szerintem nincs mentség ha ezzel hazudik minimum két nőnek, és fájdalmat is okoz vele. Akkor vagy váljon el, hogy tiszta lappal lehessen mással is lenni, vagy kerek perec mondja meg otthon. Nekem is tett már ilyen ajánlatot házas férfi, igaz előtte elmondta hogy szereti a nejét aki most várja a második gyereküket. Hát majdnem lehánytam. :D És valószínűleg ha én nem, majd más le is fog vele feküdni az ilyen gerinctelen féreg addig keres míg nem talál valakit. A felesége meg azt hiszi, hogy egy normális emberhez ment hozzá.
dec. 27. 09:21
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy vesszük. Papiron még házas volt, sőt ma is az, de már rég nem élnek együtt a férjével. CSOK meg miegymás miatt jogilag nem akarnak elválni és nem is miattam mentek szét. Volt pár kellemes hétvégénk a nyáron, komolyat nem is akartunk több okból sem, szóval ideálisak voltunk egymásnak.
dec. 27. 09:24
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
Voltam több házas pasival is.
dec. 27. 09:58
 17/22 anonim válasza:

Az tény, hogy már évezredek óra nincs hagyománya a nyitott házasságnak.

Csak a titokban megcsalásnak.

A háborúknak is. Pl. érdekes, hogy vannak háborús bűnök, de maga a háború nem bűn? Elnézést az elkalandozásért, aki érti úgy is érti, aki nem az ugorja ezt át.

dec. 27. 09:59
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
Igen de felesége is ott volt. Cuckold s hármas felállás formájában is.L
dec. 27. 10:07
 19/22 anonim ***** válasza:

Igen, a férjénél hospitáltam, mint utóbb kiderült 😅

Nagyon bomba nő volt, én 22, ő 39.

dec. 27. 10:43
 20/22 anonim ***** válasza:
Igen
dec. 27. 16:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!