Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hazudik itt sok ember a női orgazmusok számáról?
Nekem az egyik partnerem azt mondta 7x tudott elmenni, a reakciójából ítélve 3-4 valós volt több alkalommal, mivel ő eltudott menni többször is.
Volt másik partnerem aki meg azt mondta velem sikerült elérnie a kettőt, de több nem volt nála.
Én max akkor hazudok, ha nekem is hazudtam ilyen téren.
Felteszem az én válaszom miatt os ïrtad
Pedig nem hazudtam, alá is lőttem.
A feleségem ha nem fáradt sorozatélvező. Amikor fáradt, de összejön a szex (van két kis gyerekünk.....) akkor van, hogy csak 1-2 sikerül, de amikor volt/van időnk akkor 5-15, és igaz régebben amikor kényelmesen akár óráink is voltak, volt hogy egy sorozatban 20-25 kisebb nagyobb spriccelős orgazmusa volt. És nem egy sorozat volt
A "kisebb nagyobb" a spricc mennyiségére vonatkozott.. és most is vannak nem csak akkor voltak.
Volt olyan barátnöm akinek csak 1 volt és volt olyan is, akinek 1-3
Szóval azt kérdezi mi a titka az akár egyetlen orgazmusnak.
Ezt kérdezem én is , hogy nőknél hogyan lehet elérni.
A szokásos hosszú előjáték, stb stb-n kívül, amit már sokszor végigjártunk.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!