Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy átlagos együttlét alatt hányszor élvez a férfi és hányszor a nő?
Figyelt kérdés
Tudom, van hogy el sem élvez valamelyikük, de átlagban.dec. 26. 23:15
11/19 anonim válasza:
Én egy-kettő, a partnerem is hasonlóképp. De van, amikor sehogy sem jön össze.
N40
12/19 anonim válasza:
Én ~95%-ban 1x, a nők meg ~10%-ban 0x, ~80%-ban 1x, ~10%-ban 2x, ~8%-ban 3x, a maradék 2 nő meg a világon (:D nyilván tudom, hogy nem 2 ilyen van! :D) ~2%-ban sorozat élvező, megszámlálhatatlan orgazmussal.
Nyilván nem reprezentatív a felmérés, de én az eddigi 17 évnyi szexuális tapasztalataim alapján ezt tudom saccolni. 39/F
13/19 anonim válasza:
Hopsz! Most látom, nem jön ki a matek… :D
Bocsika. Szóval a 80% nyilván akkor csak 70%.
:D
#12 voltam.
14/19 anonim válasza:
Átlagosan egymillió-hétszázhuszonötezeregész-hatvankilencezer-négyszáznegyvennégy-százezrelékszer.
15/19 anonim válasza:
Érdekes, hogy az 1:1 fel sem merült, pedig szerintem az a legátlagosabb :)
16/19 Attila8890 válasza:
Ez nagy mèrtèkben a kèt embertől függ,de az orgazmus is attól függ hogy milyen hüvelyi vagy csikló illetve az is befolyásolja hogy csak volt vagy pedig mèg a harmadik utcàban is hallottàk a sikolyait a csajnak olyat èlvezett,vagy ha nem hangos mèg a nevèt is elfelejti ( volt rà precedens)
18/19 anonim válasza:
6os vagyok. Meggyőzni nem fogok senkit nem is akarok. Csak kívancsi vagyok mi lenne a hihető, hasznos, reális, várt válasz? Komolyan kérdezem.
Amúgy én be sem rakom a farkam amíg egyszer el nem élvezett a nő.
19/19 anonim válasza:
énn ffi 1x az eddigi kacsolataim minimum a 2 de volt olyan, hogy a hölgy 5x is eltudott élvezni. 51 vagyok, most is 1x én a partner 2x 3x
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!