Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen fiúval/férfival érdemes elveszteni a szüzességem hogy a lehető legjobb legyen?
#14 Ez engem kísértetiesen emlékeztet egy fiatal lányra, akit itt ismertem meg még pár hónapja.
Sokat leveleztünk, nagyon sok mindent tanítottam neki, de valamiért törölték a fiókom, így nem tudtam tovább írni neki.
Később újra regisztráltam, de nem emlékeztem a nevére, és sok hét után ősszel véletlenül újra egymásba botlottunk.
Újra elkezdődött valami szoros kötelék köztünk, és már azt hittem végre sínen vagyunk, ebből lesz egy komoly dolog végre, de aztán meg ő tűnt el, és az utolsó üzenetemre mai napig nem válaszolt! :(
Pedig olyan szép lány volt, és ráadásul a gimis első szerelmemre emlékeztetett.
Nagyon vágytam rá, hogy együtt legyünk, és én lehessek neki a legfontosabb.
De csak egyszerűen eltűnt, és mai napig sem válaszolt az üzenetemre. :(
#14 mi viszont sajnos sohasem találkoztunk!
Minden esetre köszönöm, hogy újra felidézted bennem ezt az érzést!
Egy igazi kemény farkú, maszkulin férfival, aki odafigyel minden porcikádra Kisanyám. 😃
36F
Szerintem egy hasonló korúval aki törődik veled, figyeli az érzéseid, reakcióid. És ha te bepánikolsz akkor se esik kétségbe, támaszt nyújt.
mi is attól félünk hogy a lány kinevet, hogy kudarcot vallunk. sztem ebben hasonlít a 2 nem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!